Kwaliteit

Kwaliteit

C.M. Packaging houdt grote rekening met de gezondheid en veiligheid van de medewerkers. In de praktijk vertaalt dit zich naar regelmatig terugkerende veiligheidstrainingen, waardoor het verantwoordelijkheidsgevoel bij de werknemers wordt vergroot.

Vanwege de diverse markten waarin de huidige klanten actief zijn heeft C.M. Packaging ruime ervaring in het produceren aan de hand van verschillende soorten regelgevingen. Zo is C.M. Packaging sinds april 2018 door Lloyds BRC Packaging gecertificeerd en wordt er al jaren gewerkt volgens HACCP principes.

Kwaliteit gaat voor C.M. Packaging verder dan alleen het volgen van de hierboven genoemde richtlijnen. Er worden verpakkingen geproduceerd, geheel naar de wens en verwachtingen van de klanten. Niet alleen de blikken of spuitgietproducten zelf, maar ook de manier van verpakken en aanleveren. Naast het verbeteren en doorontwikkelen van bestaande producten, op eigen initiatief of in samenwerking met de klant, ontwikkelt C.M. Packaging ook geheel nieuwe producten voor de klanten. Hierbij wordt de klant tijdens het gehele project ondersteund met als doel een kwalitatief hoogwaardig product.