Mensen

Mensen

Bij C.M. Packaging werken enthousiaste en creatieve mensen met een ultieme passie voor verpakkingen. Kenmerkend is de informele en persoonlijke sfeer. De betrokkenheid van de werknemers is groot en de interne lijnen zijn kort, waardoor de service naar klanten optimaal is.

C.M. Packaging stimuleert een frequente informatie-uitwisseling tussen de diverse afdelingen, waardoor men van elkaar leert en waardoor alle werknemers over een brede kennis van producten en technieken beschikken. Deze manier van werken en kennisuitwisseling stimuleert persoonlijke groei en ontwikkeling, met als doel optimale communicatie richting klanten.

C.M. Packaging is sinds haar zelfstandigheid in 1995 flink gegroeid en tegelijkertijd zijn ook onze mensen meegegroeid. Er is weinig verloop, waardoor de nieuwe jonge werknemers leren van de ervaren krachten. De jonge werknemers komen op hun beurt  met frisse nieuwe ideeën waar de ervaren krachten weer van leren. Alle werknemers zijn voortdurend bezig met het bedenken en creëren van nieuwe en innovatieve verpakkingsoplossingen. De technologische ontwikkelingen en voortdurende bewegingen in de markt worden nauwlettend gevolgd en vormen vaak input voor nieuwe ontwikkelingen en optimalisatie binnen het bedrijf.