Blikken dozen

Blikken dozen

Verpak uw producten in blikken dozen

Een blikken doos is nog steeds een van de meest betrouwbare verpakkingen! De betrouwbaarheid van blikken verpakkingen is hoog: blikken zijn namelijk bijna niet stuk te krijgen. En daarom zijn blikken dozen ideaal voor het verpakken van voedsel maar ook voor potentieel gevaarlijke stoffen zoals medicijnen en beautyproducten. De consument heeft daarom een groot vertrouwen in producten uit blik.

Bent u op zoek naar blikken om uw producten duurzaam en veilig te verpakken? C.M. Packaging is de specialist om veel blikken verpakkingen snel te leveren. Onbedrukt of bedrukt. In elke grootte of vorm. Of u nu op zoek bent naar standaard blikken of naar blikken op maat gemaakt. Of u nu voedsel of non-food producten verkoopt. Wat uw blikken wens ook is: wij maken uw blik.

Bent u op zoek naar blikken verpakkingen voor uw producten of zoekt u persoonlijk blikadvies? Blikverpakkingen voor uw producten laat u ontwikkelen en produceren door C.M. Packaging.

Neem hier contact op!

C.M. Packaging is uw groothandel van blikken doosjes

Waarom zou u dan uw blikken verpakkingen laten ontwikkelen en produceren door C.M. Packaging?

Omdat uw blikken snel geleverd worden

Sinds 1995 is C.M. Packaging dé Nederlandse groothandel voor grote hoeveelheden blikken verpakkingen. Dit doen wij vanuit Dronten. Daar hebben wij onze eigen productielijnen. Daardoor kunnen wij altijd binnen vier tot zes weken uw blikken verpakkingen leveren. En dat in alle kleuren, maten en met alle soorten deksels die u maar kunt bedenken.

Meer dan verpakkingen alleen

Maar we leveren niet alleen verpakkingen. Blikken verpakkingen zijn niet alleen enorm functioneel en belangrijk voor de houdbaarheid of de kwaliteit van uw producten. Nee: blikken verpakkingen zijn één van de beste manieren om potentiële klanten kennis te laten met uw merk. En bestaande klanten vergeten dankzij onze verpakkingen uw merk niet. We denken daarom ook marketingtechnisch met u mee. Samen gaan we op zoek naar de beste promotionele verpakkingen van uw blikken dozen. Wij maken graag verpakkingen die:

 • Voor uw klanten herkenbaar zijn.
 • Door uw klanten onthouden worden.
 • Tot de verbeelding spreken.
 • Blijvende promotionele waarde blijven toevoegen.

Blikken dozen op maat

Of u nu op zoek bent naar een standaardmaat of een standaardvorm of dat u uw producten wilt verpakken in een unieke maat of vorm: C.M. Packaging realiseert verpakkingen altijd op maat. Van ronde blikken tot vierkante of driehoekige blikken doosjes: het is mogelijk bij CM Packaging.

De mogelijkheden van C.M. Packaging

C.M. Packaging kan bijna alles met blikken dozen. Welk product u ook wilt verpakken. Hoe groot deze producten ook zijn. Welke vorm uw producten ook hebben. Hoeveel blikken dozen u ook nodig heeft.

In een blik kunt u bijna elk product kwijt. En elk product kan een goede promotie op de blikken verpakking gebruiken. Daarom verdelen wij onze blikken dozen in drie soorten:

 • Blikken verpakkingen voor voedsel.
 • Blikken verpakkingen voor non-food producten.
 • Blikken verpakkingen voor promotionele doeleinden.

Blikken dozen voor de voedselindustrie

Blikken zijn dé verpakking om voedselproducten te beschermen. Het garandeert de kwaliteit van uw producten. Uw voedsel is en blijft vers omdat onze blikken dozen helemaal vacuüm kunnen zijn. Maar ook kunnen we een deksel toevoegen die handig te openen is. Enorm handig als u wilt dat uw verpakkingen opnieuw gesloten moeten kunnen worden (omdat u wilt dat uw blikken vaker dan één keer gebruikt moeten kunnen worden).

In de voedselindustrie gelden strenge verpakkingseisen en verpakkingsrichtlijnen. De afgelopen jaren hebben wij veel verpakkingservaring opgedaan. We werken wereldwijd samen met grote en toonaangevende voedingsmiddelenbedrijven. Wij zijn wij in het bezit van de juiste voedselveiligheidscertificaten, voor bijvoorbeeld onderstaande categorieën:

Blikken dozen om non-food artikelen te verpakken

Daarnaast is een blik de perfecte verpakking voor uw non-food producten. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de volgende non-foodverpakkingen:

Meer informatie over blikken!

Waarom zou u blikken dozen bij C.M. Packaging bestellen?

Blikken dozen kunt u bij heel veel verschillende leveranciers geleverd krijgen. Waarom zou u uw blikken verpakkingen dan door C.M. Packaging laten produceren?

Bij ons profiteert u van de volgende voordelen wanneer u uw blikken verpakkingen uitbesteedt aan C.M. Packaging:

 • Blikken dozen kunnen binnen vier tot zes weken geleverd worden (concurrenten gemiddeld binnen acht weken). Dit is te danken aan de eigen productielijnen en hoge flexibiliteit.
 • De blikken dozen kunnen in verschillende vormen, grootte en met of zonder sluiting of deksel worden geproduceerd.
 • Als het nodig is zorgen wij voor innovatieve maatoplossingen van uw blikken dozen.
 • Heeft u blikken dozen op maat nodig? Wij maken blikken verpakkingen in bijna alle maten en vormen die u maar kunt verzinnen.
 • Of wilt u dat uw merknaam herkenbaar is? Dan kunnen wij u helpen met de verpakkingsontwikkeling hiervan. Bijna elke kleur en elk design verpakking is mogelijk. Niet alleen blijven uw producten behouden dankzij de blikken dozen van C.M. Packaging. Ook denken wij mee met de promotie van uw merk op uw blikken dozen.
 • Blikken dozen zijn altijd 100% recyclebaar. Met een blikken doos kiest dus voor de meest duurzame en milieuvriendelijke Blikken dozen zijn oneindig recyclebaar zonder verlies van kwaliteit, wat bij andere verpakkingen wel zo is. En wij dragen hard bij om meer dan het gemiddelde recyclepercentage van 75% van onze blikken te recyclen en te maken van gerecyclede blikken te maken.
 • Blikken componenten (zoals blikken deksels en sluitingen) kunnen altijd los (na) worden geleverd.

Daarom koopt u blikken dozen bij C.M. Packaging.

Ontdek blikken aan mogelijkheden!

 • Nederlands