Blikken verpakking

Blikken verpakking

Blikken zijn de beste en meest duurzame verpakkingen voor al uw producten

Mede met dank aan Napoleon bestaan blikken verpakkingen. Vanaf 1809 dat het blik bekend werd in Rusland, heeft het blik een enorme ontwikkeling gemaakt. Het blik is van een zware en ingewikkelde verpakking een lichte verpakking geworden. Een verpakking die ideaal is om producten eenvoudig en snel luchtdicht te verpakken. Een blik is niet zomaar een blik. Nee: een blik is een van de meest bijzondere verpakkingen ter wereld. Want een blik is uniek! Wat maakt een blikverpakking dan uniek? Blikken kunnen 100% gerecycled worden. In Europa wordt ongeveer 79% van het aantal blikken gerecycled. Een uniek hoog percentage. Stelt u zich eens voor als ons in Europa dat zou lukken met al het plastic. De kans dat dat gebeurt is bijna nihil. Het is onze roeping en missie om met onze producten bij te dragen aan een besparing van het milieu. En dat doen we met blikken in ieder geval al! Zo is blik is de meest duurzame verpakking voor uw product. Met een blikken verpakking draagt u enorm bij aan de toekomst van Nederland en de rest van de wereld.

Maar blikken verpakkingen hebben nog veel meer voordelen

Blikken kunnen eenvoudig vervoerd worden. Ze zijn eenvoudig te stapelen en kunnen een lange reis aan, omdat ze lichtdicht en luchtdicht zijn. En blikken zijn verpakkingen met de hoogste marketingwaarde. Een blik is namelijk het perfecte materiaal om kleurrijk aan te passen. Om zo de aandacht van uw klant te trekken. Door te zeggen: koop mij. Kortom: blikken verpakkingen hebben enorm veel voordelen voor uw product.

Uw product is uniek. Daarom vraagt uw product om een passende blikken verpakking. Of dit nu om een standaardverpakking gaat of een blikken verpakking volledig op maat gemaakt. Welke vorm of grootte u ook zoekt. Van rond tot vierkant van klein tot groot.

Neem eens contact op en ontdek wat C.M. Packaging met blikken voor uw producten kan betekenen.

Neem contact op!

Blikverpakkingen van C.M. Packaging geven uw bedrijf extra marketingkansen

De uitstraling van een product is van levensbelang. Het kan het verschil betekenen tussen kopen en niet kopen. Pakken of niet pakken. De consument moet uitgedaagd worden om uw product uit het schap te pakken en het mee te nemen naar de kassa.

Uw bedrijf heeft gekozen voor bepaalde kleuren en designs. Omdat kleuren associëren. Met die huisstijl wilt u iets uitdragen. U kunt uw klanten met behulp van de kleuren en designs van uw huisstijl ook triggeren om uw producten te kopen.

 

Heel eenvoudig het behulp van kleuren. Want lichte verpakkingen zien uw klanten als gezond. Lichtgroen of lichtblauw is heel vriendelijk. En donkerdere verpakkingen zien uw klanten als lekkerder. Donkerrood of zelfs zwart.

C.M. Packaging is meer dan alleen maar blikken verpakkingen

Een blik om uw product is dé perfecte bescherming van uw voedselproducten. Maar een blik an sich is saai. Een blik is grijs en tijdloos. Een grijs blik zonder etiket draagt niets uit. Want uw klanten moeten uitgenodigd worden om uw producten te pakken. En met alleen maar een blikverpakking lukt dat niet.

Daarom is C.M. Packaging meer dan alleen een blikken leverancier. We kunnen u helpen en ondersteunen om uw blikken op te laten vallen. Zodat klanten uw product herkennen. Zodat ze uw product niet kunnen laten staan. Zodat ze klant worden. En dat ze bij de volgende koop uw blik weer herkennen en de volgende keer weer uit het schap pakken.

De invloed van een verpakking is van levensbelang. Een goede en aantrekkelijke verpakking bepaald of iemand uw product koopt of niet. En wij zorgen ervoor dat uw producten gekocht worden.

Gratis promotionele verpakkingsofferte!

Blikken verpakkingen voor voedsel en non-food producten

Bijna alle producten kunnen in blik worden verpakt: welke grootte uw product ook heeft. Welk product u ook verkoopt. Van voedsel naar medicijnen tot gel. Als u wilt dat uw product vacuüm wordt afgesloten is een blik een perfecte oplossing. Of als u op zoek bent naar een goedkope verpakking. Of als u op zoek bent naar een bijzondere verpakkingsvorm.

Blikken verpakkingen voor voedsel

Blikken verpakkingen zijn perfect om foodproducten te verpakken. Voedsel wordt geconverseerd en is in een gesloten verpakking (met of zonder deksel) (veel) langer houdbaar. Uw product blijft dankzij onze blikken dus vers. De (gezonde) voedingswaarden blijven door onze blikken bewaard.

Voor het verpakken van voedsel gelden in Europa vastgestelde regels. Denk bijvoorbeeld aan de te gebruiken lakken en coatings. Wij kunnen met trots zeggen dat wij precies weten hoe wij die regels moeten toepassen in onze blikken. En dat verhoogt de kwaliteit van uw verpakkingen. Onze blikken zijn 100% Europaproof.

Die ervaring hebben we te danken aan de afgelopen jaren (sinds 1995). Vanaf toen hebben we enorm veel bikken verpakkingen gemaakt. Vooral in de volgende voedselcategorieën:

Herkent u uw product niet in één van deze categorieën? Het kan zeker zijn dat we al wat minder ervaring hebben met uw productcategorie. En gelukkig zijn we anders enorm vindingrijk en leren we heel snel. Ook voor uw product.

Blikken verpakkingen voor non-food producten

Blikken vindt u in alle winkels die u maar kunt bedenken. Van supermarkten tot verfwinkels. Van apotheken tot dierenspeciaalzaken. We maken blikken verpakkingen voor de volgende producten die niet voedsel gerelateerd zijn:

C.M. Packaging is uw groothandel van blikken voor uw producten

Wij zoeken altijd naar de meest nieuwe creatieve en originele blikken productoplossingen. Zodat we uw bedrijf kunnen verassen met een verpakking uit de hoge blik.

Maar dat is niet de enige reden waarom C.M. Packaging uw groothandel van blikken verpakkingen is. Wat zijn nog meer voordelen om blikken verpakkingen bij C.M. Packaging te kopen?

Want wij maken ook alles in eigen huis. Wij produceren alle blikken in Nederland. Alle promotionele verpakkingen designen en maken wij ook in Nederland. Daar zijn onze productielijnen voor. Niets besteden wij uit aan het verre buitenland. Daardoor kunnen wij sneller leveren dan de gemiddelde concurrent: wij leveren binnen vier tot zes weken. Terwijl concurrenten gemiddeld binnen acht tot twaalf weken leveren. En het produceren van blikverpakkingen in China en verschepen naar Nederland duurt gemiddeld ook minimaal twaalf weken. Een blik van ons ligt dus veel sneller in huis van de consument.

C.M. Packaging heeft heel veel verschillende standaardvormen en standaardmaten blikverpakkingen. Maar onze blikken kunnen in een onbeperkt aantal vormen en grootten geproduceerd worden. Meer dan u kunt bedenken. Terwijl u kiest of uw blik met of zonder sluiting wordt gemaakt. En daarna met welk type sluiting of deksel uw blikken geleverd worden.

Een van de kernwoorden van onze blikken verpakkingen is het woord innovatie. De afgelopen jaren hebben we een heel aantal unieke en creatieve blikken problemen mogen oplossen met onze verpakkingen. Kijkt en leest u mee of we vindingrijk en slim genoeg zijn voor een originele blikken oplossing voor uw bedrijf?

En zoals u al gelezen hebt zijn we ook niet slecht in het meedenken met de uitstraling van uw blikverpakking. Nee: want uw blikken verpakking is veel meer waard dan alleen een onbedrukt grijs blik.

En blikken zijn niet alleen mooi en veel waard. Nee: want onze blikken dragen ook bij aan de ontlasting van de natuur. Van het nieuwe blikmateriaal dat wij produceren en verwerken is minstens 50% gerecycled blik. Zo wordt er enorm bespaard op energie in vergelijking met andere verpakkingen. Zo is een blik beter voor mens en milieu dan andere verpakkingen.

Ten slotte leveren we niet alleen verpakkingen. We leveren ook blikken componenten. Denk hierbij aan de deksels en de sluitingen. Die kunnen altijd los besteld worden. En als het nodig is leveren we losse componenten na. 

Blik is nog steeds de meest duurzame verpakking. Dat maakt de waarde van een blik als verpakkingsgoud. En daarom is het nu tijd om kennis te maken met het deze verpakking.

Blikken offerte aanvragen!

  • Nederlands