Blikverpakkingen

Blikverpakkingen

Blikverpakkingen zijn door hun flexibiliteit in mogelijke vormen en toepassingen geschikt voor een breed scala aan producten.

De voordelen van uw blikverpakking ontwikkeld door CM Packaging op een rij

Van het (vacuüm) verpakken van voeding en dranken, via chemische producten zoals verf en olie, tot aan cosmetica. Daarnaast zijn blikverpakkingen dankzij het nostalgische karakter uitermate geschikt als promotiemateriaal.

Duurzaamheid blikverpakkingen

Behalve deze hoge mate van diversiteit en flexibiliteit zijn blikverpakkingen ook nog eens zeer duurzaam. Zowel qua levenscyclus, een blikverpakking gaat generaties lang mee, als het feit dat blikverpakkingen 100% recyclebaar zijn.

Uw blikverpakking ook samen met CM Packaging ontwikkelen?

Bij CM Packaging hebben we al ruim twintig jaar ervaring met het ontwerpen, produceren en innoveren van blikverpakkingen. Mede door deze jarenlange ervaring levert een samenwerking met CM Packaging u de volgende voordelen op:

  • Ontwikkeling blikverpakking op basis van uw specifieke wensen.
  • Unieke productielijn per ontwerp.
  • Een duurzame, langjarige relatie.

Ook profiteren van deze voordelen? Of behoefte aan meer informatie omtrent de mogelijkheden voor uw op maat gemaakte blikverpakking? Neem direct contact op!

Non-food

Industrie

C.M. Packaging ontwikkelt en fabriceert blikverpakkingen voor industriële doeleinden. Deze verpakkingen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. De verpakkingen worden o.a. geproduceerd voor producten als verf, antiekwas, lijm, olie, coating, ledervet en inkt. De verpakkingen kunnen in diverse formaten en met verschillende soorten sluitingen worden geleverd.

Bekijk verpakking

Medisch

Voor de medische wereld produceert C.M. Packaging diepgetrokken bussen voor de opslag van radioactieve restanten. Ook produceert C.M. Packaging verschillende verpakkingen voor het aanleveren van medische producten en als bewaardoosjes voor pillen.

Bekijk verpakking

Health & beauty

C.M. Packaging produceert verschillende verpakkingen binnen het Health & Beauty-segment. Van promotionele blikken voor cosmetica, zoals crème en zalf tot kleine blikjes voor o.a. lippenbalsem en verkoudheidsbalsem. Natuurlijk kan C.M. Packaging ook voor andere cosmetische producten de door u gewenste verpakking ontwikkelen en produceren, graag zien we uw aanvraag tegemoet!

Bekijk verpakking

Zaden

Voor de agrarische zadenmarkt produceert C.M. Packaging verpakkingen die gebruikt worden voor de export van innovatief hoogwaardige zaden. De stevigheid van de verpakking en daarmee de goede bescherming van het product zijn hierin van groot belang. De blikken kunnen zowel gelast als gefelst en met diverse soorten sluitingen worden geleverd.

Bekijk verpakking

Promotioneel

Wanneer u uw product op een originele manier in de schijnwerpers wilt plaatsen, is een blikverpakking als give-away of limited edition de manier bij uitstek om dit te doen. Daarbij geldt dat blik zelden wordt weggegooid, hierdoor blijft uw merk een sterke promotionele waarde behouden. C.M. Packaging biedt een uitgebreid assortiment promotionele verpakkingen.

Bekijk verpakking

Componenten

Componenten Bodems Ø 47 mm Gelakt of blank Ø 55 mm Gelakt of blank Ø 60 mm Gelakt of blank Ø 65 mm Gelakt of blank Ø 70 mm Gelakt of blank Ø 72,5 mm Gelakt of blank Ø 86 mm Gelakt of blank Ø 99 mm Gelakt of blank Ø 108 mm Gelakt of […]

Bekijk verpakking

Tabak / Snus / CBD

C.M. Packaging heeft al 15 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van nieuwe verpakkingen voor de tabaksindustrie. De start lag bij de rookwaren, met name sigarenblikjes, maar in de afgelopen 10 jaar ook voor niet-rookwaren. In samenwerking met haar klanten heeft C.M. Packaging de afgelopen jaren diverse innovatieve en kwalitatief hoogwaardige tabaksverpakkingen ontwikkeld. Hierdoor […]

Bekijk verpakking

Food

Huisdierenvoeding

Blik is een uitstekende verpakking om de kwaliteit van een product als huisdierenvoeding te garanderen. Dit kan zowel als primaire verpakking als voor promotionele bewaarblikken voor diervoedingsproducten. C.M. Packaging kan voor beide varianten van betekenis zijn. Bovendien is blik 100% recyclebaar en dus ook een duurzame oplossing voor uw product.

Bekijk bericht

Koffie/thee/cacao

C.M. Packaging produceert blikverpakkingen voor gerenommeerde koffie-, thee- en cacaoproducenten. Dit kunnen grote koffieblikken (1 t/m 5 kilo) zijn, maar ook cacaopoederblikken met afsluitfolie of luchtdichte blikken voor het vacuüm verpakken van koffie en thee. Tevens hebben we hier verschillende deksel voor in ons assortiment.

Bekijk bericht

Babyvoeding/melkpoeder

De babyvoeding markt en vooral de melkpoeder is een veeleisende markt voor verpakkingsproducenten daar het zeer intensieve hygiëne en kwaliteitsnormen vereist. CM Packaging werkt volgens de strikte HACCP-richtlijnen en heeft een BRC Packaging certificering om dit te ondersteunen met een aanbevolen accreditatie. Daarom begrijpen wij volledig wat er nodig is bij de producenten van (baby)voeding […]

Bekijk bericht

Promotioneel blik

Blikken verpakkingen worden zelden weggegooid, hierdoor blijft uw merk een sterke promotionele waarde behouden. C.M. Packaging biedt een breed assortiment promotionele blikken binnen het food-segment. Varierend in vorm, formaat, gewicht etc.

Bekijk bericht

Siroop/dranken

C.M. Packaging heeft een brede expertise in het produceren van siroopblikken. Zo kunnen blikken in diverse formaten worden geproduceerd en zowel gelaste en gefelste modellen worden geleverd. De blikken kunnen blank worden geleverd of desgewenst worden bedrukt. Ook kan C.M. Packaging in samenwerking met de aangesloten partners andere ontwerp- en vormgevingsoplossingen aan u voorleggen, zoals […]

Bekijk bericht

Specerijen / Kruiden

C.M. Packaging is de specialist in het produceren van specerijenblikken in Europa en heeft in de fabriek in Dronten meerdere automatische productielijnen voor specerijen- en kruidenblikken lopen. Tevens zijn voor alle blikken kunststof strooiers aanwezig welke in-house geproduceerd worden, om zo een complete verpakking te kunnen verkopen. De blikken kunnen in elk gewenst decor bedrukt […]

Bekijk bericht

Vlees

Het verpakken van vlees in blik is een veel gebruikte manier om het product voor langere tijd te conserveren. Door een partnerschap met één van de meest toonaangevende vleesverwerkende bedrijven ter wereld, hebben wij een uitgebreide expertise opgebouwd om uw vleesproduct in blik te verpakken. Ook voor visproducten is blik een uitstekende verpakkingsoplossing.

Bekijk bericht

Zoetwaren/snoep

C.M. Packaging biedt een breed assortiment in blikverpakkingen om snoep, koeken, chocolade, appelstroop en andere zoetwaren te verpakken. Zowel voor primaire als voor promotionele verpakkingen bieden de verpakkingen van C.M. Packaging een grote toegevoegde waarde. Daarbij geldt dat een blik zelden wordt weggegooid en een tweede leven krijgt binnen het huishouden, hierdoor blijft uw merk […]

Bekijk bericht

Overige

Ook voor andere food-producten produceert C.M Packaging blikverpakkingen. U kunt hierbij denken aan producten als boter, jam, kaas, gedroogde vruchten en homeopathische voedingssupplementen.

Bekijk bericht