CM Packaging behaalt BRC Packaging certificering.

Vanwege toenemende groei in de voedingsmiddelen markt heeft CM Packaging er medio 2017 voor gekozen om de bestaande ISO 22000 certificering te gaan upgraden naar een BRC Packaging certificering. Eind april is er in onze fabriek in Dronten een intensieve audit geweest, uitgevoerd door Lloyds, met als doel het behalen van het BRC Packaging versie 5 certificaat. Met trots kunnen wij mededelen dat CM Packaging dit certificaat behaald heeft!

CM Packaging heeft uiteraard vanaf het begin in 1995 de voedselveiligheid van het productieproces hoog in het vaandel staan, maar vanwege de veranderende markten bevestigt dit certificaat waar wij als organisatie voor staan; verpakkingen met een hoogwaardige kwaliteit, flexibele werkwijze, korte levertijden en klant georiënteerd. Een mooie start is hiermee gemaakt en wij zullen uiteraard in de komende jaren dit nog verder ontwikkelen en uitbouwen.

Uiteraard staan wij open voor een gesprek met u om te kijken wat wij voor uw verpakkingsbehoefte zouden kunnen betekenen.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden bij CM Packaging voor uw innovatieve verpakking en/of andere verpakkingsaanvragen kunt u contact opnemen met:

Herbert van de Beek
Sales & Marketing Manager
+31 625 060 996
h.vandebeek@cmpackaging.nl