CM Packaging hernieuwt BRC Packaging certificering.

Sinds april 2018 heeft CM Packaging het BRC Packaging certificaat om onze hoge kwaliteit en voedselveilige productie te onderstrepen. Begin april 2019 is er in onze fabriek in Dronten wederom een intensieve audit geweest, uitgevoerd door Lloyds, met als doel het hernieuwen van het BRC Packaging versie 5 certificaat. Met trots kunnen wij mededelen dat CM Packaging dit certificaat wederom behaald heeft!

CM Packaging heeft uiteraard vanaf het begin in 1995 de voedselveiligheid van het productieproces hoog in het vaandel staan, maar vanwege de veranderende markten bevestigt dit certificaat waar wij als organisatie voor staan; verpakkingen met een hoogwaardige kwaliteit, flexibele werkwijze, korte levertijden en klant georiënteerd. De mooie start is hiermee voortgezet en wij zullen uiteraard in de komende jaren dit nog verder ontwikkelen en uitbouwen.

Uiteraard staan wij open voor een gesprek met u om te kijken wat wij voor uw verpakkingsbehoefte zouden kunnen betekenen.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden bij CM Packaging voor uw innovatieve verpakking en/of andere verpakkingsaanvragen kunt u contact opnemen met:

Herbert van de Beek
Sales & Marketing Director
+31 625 060 996
h.vandebeek@cmpackaging.nl