CM Packaging produceert hybride verpakking met kindveilige sluiting

CM Packaging heeft voor de innovatieve Amerikaans farmaceutische start-up Cannadips een hoogwaardige kindveilige verpakking geproduceerd. Dit is voor CM Packaging een verdere uitbreiding van het assortiment, in samenwerking met onze partner Hoffmann Neopac, in de sterk groeiende markt voor gezonde medicinale CBD en THC producten in de Verenigde Staten van Amerika.

Door een verandering in wet- en regelgeving was de klant genoodzaakt om, naast de standaard verpakking die CM Packaging voor hen produceert, een kindveilige blikverpakking aan de range toe te voegen. In slechts een half jaar heeft CM Packaging een hybride oplossing van metaal en kunststof kunnen ontwikkelen en laten certificeren!

De hybride verpakking is extern uit volledig metaal, met de promotionele voordelen, maar door middel van de kunststof onderdelen is het kindveilig. Uiteraard beschermt het blikje het product goed tegen uitdroging en andere invloeden van buitenaf welke het product kunnen schaden.

De eerste volle container leveringen zijn naar volle tevredenheid van de klant uitgevoerd en hebben de verwachtingen voor beide partijen waargemaakt.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden bij CM Packaging voor uw innovatieve verpakking en/of andere verpakkingsaanvragen kunt u contact opnemen met:

Herbert van de Beek
Sales & Marketing Director
+31 625 060 996
h.vandebeek@cmpackaging.nl