C.M. Packaging produceert hoogwaardig stroopwafelblik voor Heineken.

C.M. Packaging heeft eind 2018 de eer gehad om voor de wereldberoemde bierbrouwer Heineken een hoogwaardig promotioneel blik te mogen maken. Het blik is de verpakking voor 10 artisanale stroopwafels, waarbij de stroop gemaakt is met het bier van Heineken.

De opdracht was om een nieuw blik te creëren in een decor waarin diverse Heineken herkenningspunten in verwerkt zijn. Hiervoor moesten uiteraard de kenmerkende huiskleuren rood en groen van Heineken uiterst nauwkeurig kloppen met de andere producten. Deze uitdaging is C.M. Packaging zonder problemen aangegaan. Zeker gezien de lange historie met blikken die voor Heineken gemaakt zijn en het gegeven vertrouwen van de klant.

Dit mooie blik met de stroopwafels kan worden gekocht door de bezoekers van de Heineken Experience aan de Stadhouderskade in Amsterdam. Een zeer bekende toeristische trekpleister, wat jaarlijks duizenden bezoekers trekt.

Hierdoor is dit blik in vele huishoudens over de hele wereld als souvenir te vinden en zal dit zeer waarschijnlijk langdurige blijvende promotie geven voor Heineken, wanneer dit blik wordt hergebruikt om spullen in te bewaren.

Hiermee zijn de 2 grootste voordelen van blik wederom bewezen! De blijvende promotionele waarde voor de klant/merk en een 2e leven voor de verpakking! Daarom zijn blikverpakkingen een ultiem marketinginstrument en toepasbaas voor ontelbare producten. Tevens is blik de meest duurzame verpakkingsoplossing, wanneer het wel weggegooid wordt.

Voor meer informatie omtrent deze verpakking of wat C.M. Packaging voor u kan betekenen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons.

Doe dit via ons contactformulier of bel ons op + 31 525 681 141.

Heineken stroopwafel blik

Heineken stroopwafel blik

Heineken stroopwafel blik