CM Packaging start als leverancier van blikken voor baby melkpoeder.

CM Packaging is gestart als “preferred supplier” voor blikverpakkingen bij een bekende fabrikant van melkpoeder en ontbijtgranen voor baby’s en opgroeiende kinderen. Dit is voor CM Packaging de marktintreding in de groeiende markt van melkpoeder en melkpoeder producten.

De producent had al 2 leveranciers voor deze blikverpakkingen, maar die konden niet inspelen op de groeiende vraag en bijbehorende snelle levertijden. Hierdoor kwam CM Packaging in beeld als leverancier, daar wij gespecialiseeerd zijn in hoogwaardige blikverpakkingen en een flexibel productieproces.

Daar deze voedingsmiddelen bestemd zijn voor een erg kwetsbare doelgroep, babies en peuters, moet het aan de meest kritische eisen voldoen. Na een lang traject met meerdere gesprekken en testen, waarbij de werkwijze, voedselveiligheid, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zorgvuldig onderzocht werd, was de conclusie positief. Hierdoor is CM Packaging gevalideerd als leverancier voor melkpoederblikken.

De eerste productieruns en leveringen zijn naar volle tevredenheid van de klant uitgevoerd en hebben de verwachtingen voor beide partijen waargemaakt. Een uitbreiding in de productrange voor de klant zal in 2017 worden uitgerold.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden bij CM Packaging voor uw melkpoederblikken en/of andere verpakking aanvragen kunt u contact opnemen met:

Herbert van de Beek
Sales & Marketing Manager
+31 625 060 996
h.vandebeek@cmpackaging.nl