Food verpakkingen

Food verpakkingen

Ik zoek veel verpakkingsmateriaal voor mijn voedingsmiddelen

Lastig. Want er is ontzettend veel keuze. Misschien ziet u door alle foodverpakkingen het bos niet meer. Duurzaam en niet duurzaam. Goedkoop en wat duurder. De een kun je recyclen en de ander niet. Maar welke verpakking past bij mijn levensmiddelen? Wat is de verpakking die het beste bij mijn bedrijf aansluit?

Maar toch is uw zoektocht perfect. Want u hoeft niet meer verder te zoeken. Want voor ons is geen enkele voedselverpakkingsvraag een uitdaging. Die lossen we gewoon op met onze blikken of kunststof verpakkingen. De beste verpakkingen van Nederland en omstreken.

Heeft u veel verpakkingen (minimaal 10.000) nodig en heeft u die binnen een paar weken nodig? In vier tot zes weken kunnen we verpakkingen maken en leveren (in tegenstelling tot concurrenten die er zes tot acht weken voor nodig hebben).

Vraag daarom zo snel mogelijk een voedselverpakkingsofferte bij ons aan! Wij zijn C.M. Packaging: uw voedselverpakkingsgroothandel. Voor voedsel, natte en droge varianten! Geen voedselproduct is te gek. Geen product is voor ons een te grote uitdaging.

 Want voor uw verpakkingsprobleem hebben wij een verpakkingsoplossing. Laat ons weten wat uw voedselverpakkingsprobleem is en wij maken dé oplossing.

Wij zijn een echte fabrikant en groothandel van foodverpakkingen

En dat zijn niet zomaar woorden. Dat kunnen we echt bewijzen! Want we hebben al heel wat verpakkingen voor levensmiddelen gemaakt. Van vast voedsel en specerijen tot frisdranken:

Ik wil veilige vacuümverpakkingen voor mijn voedingsmiddelen

Voedselveiligheid. Het is gewoon heel belangrijk. De (Europese en Nederlandse) overheid stelt enorm veel regels aan foodverpakkingen. En terecht! Want u wilt niet dat consumenten ziek worden. We willen niet dat uw verpakkingen dit veroorzaken. Daarom hebben onze verpakkingen de volgende eisen:

 • Ze moeten geurloos zijn.
 • Ze mogen geen invloed hebben op de smaak van uw product.
 • Ze moeten 100% vacuüm zijn en geen lichtstraaltje of vochtdruppeltje binnenlaten.
 • En onze verpakkingen met uw producten moeten veilig opgeslagen en vervoerd kunnen worden.

Wij en al onze medewerkers voldoen met officiële certificaten aan die voedselveiligheidseisen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan en we het willen. Omdat we veiligheid écht belangrijk vinden.

Het dikke en stevige kunststof maakt uw verpakking als een ondoordringbaar fort. De stof polypropyleen zorgt ervoor dat dit fort luchtdicht en erg sterk is. Terwijl blikken bijna niet kapot te krijgen zijn. En onze sluitingen en deksels maken het mogelijk om uw product continu opnieuw te gebruiken. Terwijl ze uw producten weer helemaal perfect afsluiten. Zo is uw product altijd helemaal beschermd.

Dat doen we niet alleen. Daarvoor hebben we naast unieke werknemers ook unieke machines. Die gespecialiseerd zijn in vacuümverpakkingen. In het maken van speciale sluitingen. Deksel die opnieuw (of juist niet) uw verpakkingen kunnen afsluiten. Die elke denkbare verpakkingsvorm kunnen maken.

Meer weten over onze veilige en unieke voedselverpakkingen?

Ik wil graag meer weten

Unieke designs van voedselverpakkingen op maat

Een verpakking is niet zomaar een verpakking. Helemaal niet bij C.M. Packaging. Ons doel is om uw verkoop te ondersteunen. Met de juiste uitstraling van onze foodverpakkingen.

 1. Want wij willen uw imago omhoog schroeven.
 2. Wij ontwerpen verpakkingen met uw naam die niet zomaar weggegooid worden.
 3. Wij zijn meer dan mond-tot-mond reclame. Want wij zijn zichtbare mond-tot-mond reclame.
 4. Wij willen uw naamsbekendheid vergroten. In de winkel en erbuiten.

De KLM wilde haar imago onder businessreizigers vergroten. En dat lukte maar niet. Tot wij met het driehoekvormige blik voor Wilhelmina Pepermunt kwamen.

Of ontdek hoe we ervoor zorgden dat Campenaer Koffie met een uniek dispenserblik bekend werd bij een veel groter publiek. Omdat ze dankzij ons letterlijk op tafel blijven staan.

En we vervingen de dertien in een dozijn PET-verpakkingen van de (biologische) zaden van House of Originals voor een hoogwaardige blikverpakking.

Of zie onze unieke blikken die het ultieme drinkgevoel versterken. Een verpakking die uw mixdrankje een extra dimensie geeft.

Zoals u ziet: de mooiste voedselverpakkingen laat u ontwikkelen en produceren door C.M. Packaging. 

Onze voedselverpakkingen kunnen dus ook perfect worden ingezet als hét verlengstuk van uw marketingcampagne. In uw huisstijl. Met een eigen ontwerp of dankzij ons unieke ontwerp. Verwerkt in een:

 • Opvallende kleur van bijvoorbeeld uw deksel. Of een verpakkingskleur die (totaal) anders is dan uw concurrenten.
 • Of een unieke bedrukking van uw volledige verpakking.
 • Of een hybride verpakking van blik en kunststof.

Kortom: we leveren dus meer dan alleen maar kwaliteitsverpakkingen!

Duurzame food verpakkingen

Duurzaam werken is geen verplichting. Het is geen eis. Nee: duurzame verpakkingen produceren en leveren is onze wens.

We maken food verpakkingen van twee materialen: blik en spuitgiet PP-kunststof. En dit zijn de erg duurzame verpakkingen.

Blikken kunnen we oneindig helemaal recyclen. Zonder verlies van kwaliteit. Het kan heel eenvoudig uit het restafval worden gefilterd. Dat lukt ons in Europa voor bijna 80%. Slechts 20% van uw blikverpakking wordt gemaakt van volledig nieuw blikmateriaal. En daardoor besparen we enorm op energiekosten. Wat dus ook een voordeel voor u is.

En ook ons kunststof kan op een unieke manier gescheiden opnieuw gebruikt worden. Het voordeel van onze polypropyleen verpakkingen (in plaats van polystyreen verpakkingen). We maken foodverpakkingen die door haar hogere kwaliteit een zo minimaal mogelijke impact hebben op onze leefomgeving en de natuur.

En onze duurzame voedselverpakkingen van kwaliteit kunnen ook perfect worden ingezet als hét verlengstuk van uw marketingcampagne. In uw huisstijl. Met een eigen ontwerp.

C.M. Packaging is uw groothandel van verpakkingsmateriaal voor uw voedselproducten

Waar zou u zijn zonder de foodverpakkingen van C.M. Packaging. Blikken en kunststof voedselverpakkingen koopt u uiteraard bij ons.

Ervaar onze unieke kwaliteitsverpakkingen in een persoonlijk verpakkingsadviesgesprek.

Milieuvriendelijk. De hoogste kwaliteit. Met een uniek design. Het snelst geleverd. Natuurlijk voor de beste prijs. Dat zijn wij! Dat zijn onze food verpakkingen.

C.M. Packaging is meer dan alleen verpakkingen!

Neem daarom contact op!

 • Nederlands