Groothandel verpakkingsmateriaal food

Groothandel verpakkingsmateriaal food

Kunststof of blikken verpakkingsmateriaal voor uw foodproducten

Eten. We kunnen allemaal niet zonder. En het moet allemaal steeds beter bewaard kunnen worden. Jam. Appels. Boter. Gedroogde vruchten. Het moet goed houdbaar zijn. Het moet lekker zijn en het moet lekker blijven. Ook als je het over x-periode nog wilt eten. Als voedselproducent, drankproducent, voedselleverancier, horecagroothandel of voedselgroothandel weet u daar alles van. En dat maakt de kwaliteit van uw verpakkingen steeds belangrijker.

Het vinden van de juiste groothandel voor de verpakkingen van uw levensmiddelen is niet eenvoudig. Maar vandaag heeft u er één gevonden: C.M. Packaging. Laat u vandaag inspireren door kunststof, blikken en hybride verpakkingen voor uw voedselproducten.

Lees alles over de duurzame en kwaliteitsverpakkingen van C.M. Packaging. Of neem alvast vrijblijvend contact op.

Ik neem contact op!

C.M. Packaging is uw verpakkingsgroothandel voor uw voedselproducten

Al jaren maakt u de heerlijkste producten voor uw klanten. Maar de wensen van uw consumenten en de regels van de (Nederlandse en Europese) overheid worden steeds strenger en veeleisender. De kwaliteit moet hoger. Het moet langer en beter houdbaar zijn. En voedsel moet vooral duurzamer en niet schadelijk voor de natuur en het milieu zijn.

Laat dat nu drie prachtige kenmerken zijn van de blikken voedselverpakkingen of kunststof voedselverpakkingen van C.M. Packaging.

 • Blik en kunststof is bijna niet kapot te krijgen. De kwaliteit van onze verpakkingen is enorm hoog. Vergelijk de stevigheid van een blik maar eens met plastic of karton.
 • Onze verpakkingen kunnen gebruikt worden voor producten die 100% vacuüm afgesloten moeten worden. Maar ook voor producten die meerdere malen door de consument geopend moeten kunnen worden.
 • Blikken en kunststof verpakkingen kunnen volledig gerecycled worden. Dat lukt ons met blikverpakkingen in Europa voor 79%. Daarom is blik de meest duurzame verpakking ter wereld. En daar mogen wij vanuit onze fabriek in Dronten aan bijdragen.

Waarom zou u uw voedselproducten laten verpakken door blikken of kunststof verpakkingen van C.M. Packaging?

De blikken en de kunststof verpakkingen van C.M. Packaging hebben de volgende voordelen. Want blikken en kunststof verpakkingen zijn niet alleen duurzame voedselverpakkingen voor uw bedrijf. Ze zijn ook ideaal om de kwaliteit van uw producten te beschermen. Want onze verpakkingen zijn volledig luchtdicht.

Ze beschermen uw product optimaal, want onze blikken en kunststof verpakkingsmaterialen zijn bijna niet kapot te krijgen.

Blikken en kunststof spuitgiet verpakkingen zijn ideaal om producten vaker te kunnen consumeren. Want u kiest een deksel, dopje of sluiting die past bij optimaal gebruikersgemak van uw product.

Ze dragen bij aan hygiëne van uw producten. Uw product is namelijk door de stevige kwaliteit van blik of kunststof volledig veilig en beschermd.

Blikken zijn bijvoorbeeld goed om direct op een pallet te stapelen. Daardoor is transport naar uw bedrijf in verhouding eenvoudig. Zo is een nette verzending van uw verpakkingen en uw voedselproducten naar uw klanten en voor uw consumenten gegarandeerd.

Onze blikken en kunststof verpakkingen zijn trouwens ook heel eenvoudig en heel snel te vullen en te sluiten. Ook dat kunnen we u garanderen.

De uitstraling van een blik of kunststof verpakking is perfect. Beter dan bijvoorbeeld doorzichtig glas waar alleen een papieren wikkel mogelijk is of een afdruk op de deksel. Elke kleur of elke afbeelding is mogelijk. Bedrukt of onbedrukt. Met wikkel, etiket of sleeve. Onze verpakkingen zijn niet alleen functioneel maar zijn ook een heel belangrijk onderdeel van de promotie van uw merk en voedselproducten. Zo geven wij als groothandel van verpakkingsmaterialen dubbel meerwaarde aan uw merk.

Is C.M. Packaging de blikken of kunststof groothandel van foodproducten die u zoekt?

Ja dat zijn jullie!

En dan hebben we ook nog unieke hybride verpakkingen

Uniek aan C.M. Packaging is dé hybride verpakking. Een perfecte blikken verpakking met de veiligheidsvoordelen van kunststof. Dat betekent geen scherpe randjes en sluitingen waar vingers tussen komen. Kindvriendelijk dus.

 

Verpakkingsinspiratie van C.M. Packaging

Sinds 1995 maken we de beste verpakkingen voor levensmiddelen voor heel Nederland. Voor welk voedselproduct u ook een groothandel zoekt. Alles is mogelijk bij C.M. Packaging.

Laat u bijvoorbeeld inspireren door een aantal van onze verpakkingen:

 • Hebt u bijvoorbeeld een dierenspeciaalzaak?
 • Bent u toevallig eigenaar van een snoepwinkel, een chocolaterie, een snoepfabriek of een chocoladefabriek? Laat u bijvoorbeeld inspireren door onze innovatieve oplossing voor Tutti Frutti.
 • Hebt u een slagerij of bent u een groothandel van vleeswaren?
 • Bent u een kruidenspecialist of levert u kruiden aan webshops? Ook voor grote multinationals maken we unieke verpakkingen.
 • Of verkoopt en maakt u als farmaceut medicijnen? Voor Mallinckrodt Medical hebben we ook al een bijzondere oplossing gemaakt.
 • Herkent u zich in de beschrijving van koffiebonenspecialist, theeleverancier of cacaoproducent?
 • Maar ook voor bedrijven buiten de voedselindustrie maken we unieke verpakkingen. We maakten voor KLM promotionele blikken verpakkingen om Wilhelmina Pepermunt weg te kunnen geven.
 • Of maakt u net als Fortilac babypoeder of levert u andere babyvoeding?
 • Bent u siroopspecialist of maakt u andere heerlijke dranken? Voor Brandisation B.V. hebben we een heel speciale drankverpakking ontwikkeld en geproduceerd.

C.M. Packaging is uw specialistische groothandel voor foodverpakkingen

Bent u op zoek naar een groothandel die uw grote vraag aan verpakkingen snel kan leveren? Een van de unieke kenmerken en ons onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrenten is het volgende feit: we kunnen u garanderen dat we uw bestelling gemiddeld binnen vier tot zes weken leveren. Terwijl concurrenten hier gemiddeld twaalf weken voor nodig hebben! Dat kunnen we beloven en garanderen omdat we alles in Nederland doen. Van designen tot produceren naar bezorgen. Niets is uitbesteed aan verre Oosterse of Aziatische landen.

Profiteer vandaag nog van de voordelen van onze groothandel en onze duurzame blikken en kunststofverpakkingen. Vraag vandaag nog een offerte aan of neem direct contact op met onze blikkenexpert of onze kunststofexpert. Dan ontdekken we meteen wat u nodig heeft en wat onze verpakkingsmogelijkheden zijn.

Wat uw verpakkingsvragen ook zijn:

Vraag het onze verpakkingsexperts!

 • Nederlands