Hoffmann Neopac neemt CM Packaging over.

Thun, 5 december 2019

Hoffmann Neopac neemt CM Packaging over

Hoffmann Neopac, een wereldwijde leverancier van hoogwaardige kunststof- en metaalverpakkingen voor een breed scala aan industrieën en toepassingen, heeft zijn langdurige partner voor metalen verpakkingen, CM Packaging in Nederland, overgenomen. Vanaf 1 januari 2020 is het bedrijf van plan om als één entiteit te opereren. De partijen zijn overeengekomen de overnameprijs niet bekend te maken.

Tevens investeert Hoffmann Neopac ook in een nieuwe productielijn voor driedelige blikverpakkingen in de fabriek van CM Packaging in Dronten, Nederland. Naast andere voordelen, voorziet deze investering in infrastructuur, in een uitgebreide capaciteit en flexibiliteit voor de groeiende markt van babyvoeding.

Andreas Geiger, voormalig CTO van Hoffmann Neopac, neemt de leiding als managing director over voor de metalen verpakkingen divisie. Het algemene verkoopteam wordt geleid door Tomas Pivko, momenteel hoofd verkoop metaal verpakking, bij Hoffmann Neopac. De drie eigenaren van CM Packaging blijven werkzaam in het bedrijf.

Mark Aegler, CEO van Hoffmann Neopac: “Het team van CM Packaging is door de jaren heen een geweldige partner geweest en met hun toetreding tot de Hoffmann Neopac-familie hebben we nu een productielocatie in de metaalsector binnen de EU en kunnen we ook met succes onze internationalisering op dit gebied implementeren. In de tube-industrie doen we dit al enkele jaren en produceren we nu tubes van hoge kwaliteit in Zwitserland, Hongarije, India en de VS. ”

CM Packaging / CM Plastic verkoop- en marketingdirecteur Herbert van de Beek licht de overname toe: “Deze overname van CM Packaging / CM Plastic door Hoffmann Neopac zal de bedrijfspositie verbeteren in een steeds uitdagend wordende markt, waarbij de sterke punten van beide bedrijven worden gecombineerd. Het zal ook ons ​​serviceniveau en ontwikkelingsvermogen verder verbeteren, wat een goede zaak is voor de klanten.