Dubbelwandige cosmetica verpakking

C.M. Packaging heeft in 2018 een nieuw product ontworpen ter uitbreiding van het assortiment in kunststof verpakkingen voor de cosmetica markt. Een dubbelwandige cosmetica verpakking! Vanwege een stijgende vraag naar hoogwaardige en luxueuze dubbelwandige potten bij een aantal (potentiële) klanten, is deze innovatie van de grond gekomen.

De pot bevat een inhoud van 150ml, heeft een stoere matte afwerking en heeft een zeer gebruiksvriendelijke 3-starts deksel. Deze is uiteraard uit te rusten met een afsluitende seal. Door de innovatieve constructie is de verpakking erg stevig. Tevens geeft het uw product een rijke luxueuze uitstraling. En natuurlijk blijft uw product perfect beschermd tegen de invloeden van buitenaf.

De verpakking is in verschillende kleuren te produceren met een MOQ van 25.000 stuks. De standaard kleuren, welke altijd op voorraad zijn, zijn wit en zwart en af te nemen per volle pallet. Het ligt in de lijn der verwachting dat het assortiment uitgebreid zal gaan worden met meerdere inhoudsmaten.

Wanneer u meer over C.M. Packaging wilt weten, interesse in deze verpakking heeft of wilt onderzoeken wat wij voor uw bedrijf zouden kunnen betekenen, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen en te vragen naar Willem Pleiter.