Kunststof verpakkingen

Kunststof verpakkingen

Groothandel kunststof verpakkingen gezocht

Hebt u plastic of kunststof verpakkingen nodig voor uw bedrijf? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Want C.M. Packaging kan alle kunststof verpakkingen ontwikkelen en produceren die u maar kunt verzinnen. Welke vorm uw product ook heeft. Hoeveel verpakkingen u ook nodig heeft. En ook als u die enorme hoeveelheid kunststof verpakkingen binnen anderhalve maand nodig heeft!

Moet u als marketeer of inkoper een product van uw fabriek op de markt brengen of moet u uw producten opnieuw in de markt positioneren? Heeft u bijvoorbeeld:

 • Heerlijk ruikende specerijen die om een mooie hybride verpakking vragen?
 • Speciale medicijnen die een luchtdicht doosje nodig hebben?
 • Gezichtscrème die niet zonder verpakking kan die we kunnen openen en opnieuw af kunnen sluiten?

Een goede verpakking heeft heel veel invloed op de kwaliteit en de verkoop van uw product. En de kunststof verpakkingen van C.M Packaging hebben gegarandeerd een positief verkoopresultaat!

Ontdek onze verpakkingsvoordelen

C.M. Packaging is uw kunststof verpakkingsleverancier

Al vanaf 1995 kunt u niet meer om C.M. Packaging heen als u de beste duurzame verpakkingen voor uw producten zoekt. En sinds 2007 zijn wij ook kunststof verpakkingsspecialist. In dat jaar namen we namelijk D&F Plastics over. Vanaf die tijd maken we unieke kunststof spuitgietverpakkingen voor verschillende markten. Zoekt u bijvoorbeeld:

 • Kunststof draaidoppen.
 • Kunststof temper-evident sluitingen.
 • Kunststof mondstukjes voor tubes.
 • Kunststof potjes met deksel.
 • Of kunststof doosjes voor uw product?

En verkoopt u bijvoorbeeld voedsel (als kruiden, snoep of proteïne poeder), cosmetische producten of tabakswaren? Dan hebben wij al ervaring met kunststof verpakkingen voor uw product. Maar ook als u op zoekt bent naar losse kunststof sluitingen voor bijvoorbeeld uw specerijen, uw oliën of oplosmiddelen hebben we al kunststof verpakkingsoplossingen gemaakt.

We kunnen uw kunststof verpakkingen snel leveren

Stap voor stap is ons bedrijf uiteindelijk naar Dronten gegroeid. Al onze productlijnen zijn op dit moment goed bezet. Maar we kunnen garanderen dat we binnen vier tot zes werkweken al uw kunststof verpakkingen leveren. Omdat we:

 1. Alle kunststofverpakkingen altijd en 100% in Nederland produceren en ontwikkelen. We hebben eigen lijnen die uw producten op maat maken en bedrukken.
 2. Heel flexibel zijn in minimale
 3. En onze diverse spuitgietlijnen elke grootte en vorm kunststof kunnen
 4. Uw kunststof verpakkingen leveren en vervoeren met betrouwbare en vooral snelle partners.

Dus bent u op zoek naar kunststof verpakkingen voor uw (nieuwe) product? De beste en snelste kunststof verpakkingsdeal vindt u bij C.M. Packaging.

Klik voor uw verpakkingsdeal

Onze kunststof verpakkingen zijn milieuvriendelijk en duurzaam

Een kunststof verpakking is niet zomaar een kunststof verpakking. Want onze kunststof verpakkingen worden voornamelijk gemaakt van de zogenaamde stoffen polypropyleen en ABS. Onze verpakkingen worden niet van polystyreen of PET gemaakt. Het nadeel van onze eerste klas polypropyleen is dat de grondstof iets duurder is. Maar een groot voordeel van deze kunststof is dat uw verpakking hierdoor steviger wordt. En nog veel belangrijker is het feit dat uw product beter beschermd wordt tegen elke (chemische) invloed van buiten de verpakking.

En dan vergeten we nog het belangrijkste kenmerk van onze kunststof verpakkingen te benoemen. Dat ze enorm duurzaam zijn. Want onze verpakkingen behoren tot de 70% van de kunststof verpakkingen die geschikt zijn om volledig te recyclen. Verpakkingen gemaakt van de andere 30% soorten kunststoffen lukt nog niet. Maar we worden in Nederland steeds beter in het recyclen van kunststof verpakkingen. En zo heeft onze fabriek minder energie nodig. Omdat we al goed zijn in het hergebruiken van kunststof verpakkingen.

Met onze kunststof verpakking draagt u dus ook positief bij aan milieu en natuur!

 Verduurzaam uw producten met de kunststof verpakkingen van C.M. Packaging. Is uw product al toekomstbestendig? Met de kunststof verpakkingen van ons is uw product dat zeker!

En we zijn creatief in design

Waarschijnlijk wist u al dat het design van uw kunststof verpakking een enorm belangrijke rol speelt in de beslissing kopen of niet kopen. De juiste kunststof verpakking zorgt ervoor dat uw product niet in de winkel blijft liggen. Maar juist gepakt wordt door uw klanten.

Onze designers weten alles af van onze kunststoffen en kunnen elke verpakkingsvorm en verpakkingsgrootte bedenken en maken. Samen met misschien wel blik maken we de ideale kunststof verpakking voor uw bedrijf. Een verpakking die niet alleen beschermt maar die ook goed opvalt en in het oog springt.

En een kunststof verpakking is daar helemaal perfect voor. Want de verpakking is in alle kleuren te verkrijgen. En op alle beschikbare manieren kan de verpakking gepersonaliseerd worden. Van een transparante pot tot een prachtige afbeelding op uw kunststof doosje. Printen is heel eenvoudig door ons te laten doen en een etiket blijft goed zitten.

Al jaren maken we luxe en exclusieve verpakkingen. Die echt anders zijn dan de verpakking van de concurrent naast uw product in het schap.

Samen maken we het mooiste en nuttigste verpakkingsdesign voor uw producten. Een verpakking waarmee u scoort! 

Onze kunststof verpakkingen zijn relatief goedkoop

Kunststof is relatief licht. En daarom is er in verhouding weinig kunststof verpakkingsmateriaal nodig om uw producten perfect te beschermen.

Onze kunststof verpakkingen zijn hoogwaardig en geurvrij

Onze kunststof verpakkingen zijn stevig. Ze gaan niet snel kapot. Verkoopt u bijvoorbeeld lippenbalsem die in een handtas gaat of gezichtscrème die elke vakantie in de toilettas zit? Dan kan u er van uit gaan dat uw verpakking door ons niet kapot gaat.

Maar kunststof is ook reukvrij en smaakvrij. Daardoor heeft onze verpakking geen invloed op de smaak van uw product. En de kwaliteit en de geur van uw artikelen blijft altijd behouden.

Rigide kunststof verpakkingen voor de foodsector en non-foodsector

Uw verpakking moet aan heel wat eisen en regels voldoen. Gelukkig weten we als geen ander aan welke Europese regels we ons mogen houden. Kunststof verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor de industrie en de retail vindt u bij C.M. Packaging!

Klik voor contact

 • Nederlands