Nieuwe blikverpakking Snus

CM Packaging heeft op aanvraag van een bekende Snus-fabrikant een geheel nieuwe metalen snusverpakking met kunststof afvalcompartiment ontwikkeld en geproduceerd. De klant zocht een high-end verpakking voor hun nieuwe Snus merk, waarin de whiskey smaak centraal staat. Hierdoor viel een volledige plastic verpakking af en wilde men een verpakking van volledige Europese makelij hebben.

Voor het definitieve product is door CM Packaging een geheel nieuw deksel gereedschap, inclusief zeer gedetailleerde preeg, en een nieuwe matrijs ontwikkeld voor het kunststoffen afvalcompartiment. Alle kritische eisen van de verpakking voor tabak zijn hiermee ondervangen en het is volledige in lijn met alle voedselveiligheidseisen.

Dit alles is in een tijdbestek van 3 maanden, van start project tot 1e levering, geproduceerd en de klant is uitermate tevreden met zijn hoge kwaliteit verpakking, volledig in Dronten gemaakt!

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden voor uw verpakkingsinnovaties en of andere aanvragen kunt u contact opnemen met:

Herbert van de Beek
Sales & Marketing Manager
+ 31 (0) 625 060 996
h.vandebeek@cmpackaging.nl