Nieuwe lijn koffieblikken ontwikkeld voor Alex Meijer Koffie.

C.M. Packaging heeft voor UCC Coffee de nieuwe lijn koffieblikken ontwikkeld en geproduceerd voor Alex Meijer Koffie. In deze grote blikken voor 2,5 kg en 5 kg, wordt gemalen koffie verpakt, die in zakken van 1,25 kg verdeeld zijn. Veelal wordt bij het gebruik de koffie direct in het blik bewaard.

Voorheen zat de koffie verpakt in industriële conische blikken. Maar de klant was op zoek naar een meer luxe en hoogwaardige uitstraling. Tevens werd het design aangepast en kon deze 2 veranderingen perfect op elkaar worden afgestemd. De klant heeft na overleg met C.M. Packaging gekozen voor een strak en modern design met een stoere matte afwerking.

Uiteraard stond er een flinke tijdsdruk op om de lancering van de nieuwe blikken op het juiste moment te laten plaatsvinden. Hierdoor is het gehele proces van decor ontwikkeling, decor vrijgave, productie en levering binnen 7 weken volbracht. Uiteraard naar volle tevredenheid van onze klant en belangrijker de eindklant! Deze blikken worden veel hergebruikt voor het bewaren van koffie in grootkeukens, ziekenhuizen en sportverenigingen, maar ook voor andere opslagdoeleinden.

Hiermee zijn de 2 grootste voordelen van blik wederom bewezen! De blijvende promotionele waarde voor de klant/merk en een 2e leven voor de verpakking! Daarom zijn blikverpakkingen een ultiem marketinginstrument en toepasbaas voor ontelbare producten. Tevens is blik de meest duurzame verpakkingsoplossing, wanneer het wel weggegooid wordt.

Voor meer informatie omtrent deze verpakking of wat C.M. Packaging voor u kan betekenen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons.

Doe dit via ons contactformulier of bel ons op + 31 525 681 141.

Alex Meijer koffieblik

Alex Meijer koffieblik

Alex Meijer koffieblik

Alex Meijer koffieblik