Plastic potje met deksel

Plastic potje met deksel

Ik zoek plastic verpakkingen met deksel én zonder deksel voor mijn producten

Ik heb dringend veel plastic verpakkingen nodig. Ik wil een nieuw product op de markt brengen. Maar dan met een unieke verpakking. Wat zoekt u precies? Een plastic bakje? Een plastic potje? Heeft u toevallig een plastic bakje met een gewone sluiting nodig. Of toch een plastic potje met een schroefdeksel of met een verzegelde deksel?

Maar ik zoek ook een verpakking die stevig is. Die mijn klant niet zomaar kapot kan maken. Want de kwaliteitseisen die mijn consument aan mijn producten stelt zijn erg hoog. 

Dan bent u welkom bij C.M. Packaging. Want wij maken niet zomaar plastic verpakkingen. Nee wij verwachten heel wat van onze plastic verpakkingen. En daarom zijn onze plastic potjes en onze plastic bakjes:

 • Gemaakt van polypropyleen: het meest stevige en hoogwaardig kunststofmateriaal ter wereld.
 • Volledig lichtdicht en vochtdicht afgesloten.
 • Te koop met of zonder deksel.
 • Te vergkrijgen met of zonder seal of inleg in de
 • Stapelbaar en stevig verpakt. Zo zijn de verpakkingen dus eenvoudig en veilig te vervoeren.
 • Geschikt om kleine en grote hoeveelheden cosmetica of gezondheidsproducten optimaal te verpakken.

Herkent u zich bijvoorbeeld in een van de volgende beschrijvingen?

 • Fabrikant van medicijnen.
 • Producent van snoepjes.
 • Leverancier van cosmetica.
 • Groothandel van verpakkingen.
 • Maakt u zelf kunststofflessen en heeft u doppen nodig?

Of wijkt uw omschrijving net iets af? Hoe dan ook: als u zich maar ongeveer herkent in een van de vijf beschrijvingen. En als u ook nog eens op zoek bent naar plastic verpakkingen of plastic doppen voor uw product zit u goed bij C.M. Packaging.

Als u in de industrie werkt en producten voor de detailhandel maakt kunt u de klok erop gelijkzetten: u krijgt te maken met verpakkingen.

Kies daarom voor de plastic verpakkingen van C.M. Packaging.

Die vindt u hier

Plastic verpakkingsoplossingen voor de industrie

Een verpakking van C.M. Packaging is een oplossing voor elk product. Van groot tot klein. Licht of zwaar. Voedsel of non-food zoals kruiden of cosmetica. Voor uw fabriek bieden wij blikken en plastic verpakkingsoplossingen aan. Die uw industriële goederen een optimale bescherming verzekeren. En die een veilige aankomst op hun bestemming verzekeren. Kortom: we denken mee over het stapelen, vervoeren en vullen van uw verpakkingen.

Plastic verpakkingsoplossingen voor de detailhandel

Wat u ook wilt verpakken in kunststof of blik: wij ontwikkelen, maken en bezorgen de verpakking! Met of zonder sluiting. Met een dikke wand of een dunne wand. Hoe ingewikkeld uw plastic verpakkingswens ook is: welke plastic verpakkingskleur, vorm, formaat en eigenschappen u ook zoekt: wij kunnen als het nodig is altijd uw verpakking op maat ontwikkelen en produceren.

Waarom zou ik kiezen voor de plastic verpakkingen van C.M. Packaging?

Een verpakking is geen verpakking. Net zoals u geen appels met peren kunt vergelijken. Wij maken niet zomaar plastic potjes, doosjes en bakjes. Nee: wij doen dat anders.

U krijgt unieke duurzame plastic verpakkingen

Onze plastic verpakkingen zijn relatief duurzaam. Vooral gemaakt van polypropyleen en ABS-plastic. De plasticsoort die als beste te recyclen is. Zo kunnen uw potjes ook weer opnieuw gebruikt worden.

We leveren plastic potjes heel erg snel

Hoe dan ook: uw verpakking is in vier tot zes weken op locatie (na beschikbaarheid van gereedschappen). Net hoe ingewikkeld uw plastic verpakkingsvraag is. Net of u een bestaande verpakkingsvorm zoekt of dat uw verpakking nog ontwikkeld moet worden. Of uw verpakkingen in Nederland of buiten Nederland geleverd moeten worden. Terwijl de concurrent om de hoek hier zes tot acht weken voor nodig heeft.

Onze plastic verpakkingen beschermen uw producten optimaal

Onze plastic verpakkingen zijn gemaakt van het stevige polypropyleen en ABS. Alles van buiten houden we zo tegen. Zo kunnen we u de garantie geven dat uw product blijft zoals u uw product bedoeld heeft. Waar uw product ook naartoe gaat en bij wie uw product uiteindelijk ook terecht komt. Wij verhogen de levensduur van uw product.

En ze zijn eenvoudig te vervoeren

Ons plastic is heel geschikt voor een lange (internationale) reis. Onze plastic verpakkingen zijn goed en efficiënt in dozen op pallets te stapelen. Dit scheelt kosten en transportenergie. Goed voor uw portemonnee en het milieu.

We informeren uw consumenten op een slimme manier

Een verpakking is veel meer dan alleen een stevige binnenkant en een beschermende buitenkant. Nee onze plastic verpakking kunt u enorm goed gebruiken om de consument alles over uw product te vertellen. Welke eigenschappen en kenmerken moet hij weten over uw product? Wat wilt u vertellen over veiligheid en goed gebruik? En waar moet de houdbaarheidsdatum komen?

We prikkelen uw consumenten op een triggerende wijze

Uiteindelijk moet u geld verdienen. En dat gebeurt pas als uw producten verkocht worden. Met de juiste kleur van het plastic en de juiste vorm van uw plastic potje helpen we de consument uw product uit het schap te pakken en af te rekenen bij de kassa. We laten ze met de juiste kleuren en vormen al zien en voelen welk product er in de verpakking zit en wat uw kwaliteit is.

Terwijl gemak ook centraal staat

Een verpakking moet eenvoudig zijn. Vlug en goed open te kunnen maken. Het moet duidelijk zijn wat de ideale plek is om uw verpakking te openen. Uw verpakking moet weer goed afgesloten kunnen worden. En daarom moet de verpakking weer snel opnieuw dicht kunnen. En uw product moet volledig uit de verpakking gehaald kunnen worden! Gelukkig hebben we daar al over nagedacht!

En zoekt u deksels en sluitingen voor uw plastic potjes, flesjes of bakjes?

Want een goede verpakking kan niet zonder een goede sluiting. Een goede sluiting moet simpel en betrouw zijn. Stevig en duurzaam zijn. Eenvoudig in gebruik. Eventueel meerdere keren open en dicht kunnen. Misschien wilt u wel dat uw plastic verpakking op de kop kan staan zodat schenken van uw product eenvoudiger wordt. Of u zoekt een deksel die u helpt om uw poeder of specerijen te doseren. En vooral: de deksel of de sluiting moet perfect op uw plastic verpakking passen. En ten slotte moet de deksel het bewijs zijn dat uw klant de eerste is die uw product opent.

Zoekt u een sluiting met klikfunctie, strooiers of een 3-starts schroefdeksel? Ook die vindt u bij C.M. Packaging!

Plastic sluitingen en deksels kopen

Ik zoek de beste plastic potjes en plastic verpakkingen voor mijn product

 • Zoekt u de beste verpakking voor chemische vloeistoffen of substanties? Onze plastic verpakkingen voldoen aan de strenge veiligheidseisen.
 • Hebt u hoogwaardige en luxe verpakkingen voor uw cosmeticamerk nodig? De kwaliteit van onze plastic potten is niet van invloed op de kwaliteit en de geur van uw producten! Terwijl we van uw plastic verpakking samen een creatieve en opvallende productpresentatie maken. Zodat de consumenten uw product niet kunnen laten staan.
 • Zoekt u stevige plastic verpakking voor uw farmaceutische producten van medicijnen tot pillen?

U begrijpt het al: uw product profiteert van onze verpakkingservaring in uw branche. We hebben een soortgelijk of concurrerend product in het verleden al gemaakt. En daardoor weten we ook precies aan welke nationale en internationale veiligheidsregels wij moeten voldoen. Niet alleen omdat we aan die regels moeten voldoen. Nee: zodat we alleen de beste en veiligste plastic potjes leveren.

C.M. Packaging is dé Nederlandse groothandel van plastic verpakkingen

De juiste plastic verpakking vinden is niet eenvoudig. Maar of u nu grote of kleine verpakkingen zoekt. Of uw plastic verpakking nu rond, vierkant, rechthoekig, achthoekig moet zijn. Misschien zoekt u wel een totaal andere en eigen vorm. Of u nu heel veel of enorm veel plastic verpakkingen nodig hebt. Van 5.000 plastic potjes naar 500.000 tot 1.500.000 plastic potjes. En al die plastic verpakkingen heeft u het liefst binnen vier tot zes weken geleverd.

Het kan met de ontwikkelservice, de productieservice en de bestelservice van C.M. Packaging.

Wilt u meer weten over plastic verpakkingsmateriaal waar u resultaten mee boekt? Persoonlijke en succesvolle plastic potjes, dopjes en bakjes als verpakking voor uw producten vindt u bij C.M. Packaging.

Meer informatie aanvragen

 • Nederlands