Plastic potjes groothandel

Plastic potjes groothandel

Ik zoek een groothandel die luxe plastic potjes ontwerpt en produceert

Welkom in de wereld van luxe plastic verpakkingen. De kunststof verpakking met de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Dat is het voordeel van een grote producent en groothandel als C.M. Packaging. Wij ontwerpen, designen, produceren en leveren plastic potjes in grote hoeveelheden in een relatief snelle tijd (sneller dan onze concurrenten). Voor elke branche. Dus ook voor u:

Of u nu levensmiddelen zoals specerijen of kruiden maakt. Misschien maakt u als fabrikant wel medicijnen. En ook voor cosmeticaproducten als crèmes maken wij veel en in korte tijd plastic potjes.

Onze plastic potjes zijn er in veel verschillende soorten. Van een voordelige kleine verpakking tot aan extra stevige luxueuze potten met een dubbele wand. En daardoor is elk van uw producten helemaal beschermd en goed afgesloten. De stevige verpakking zorgt ervoor dat vocht, licht en lucht niet naar binnen kunnen.

Heeft u behoefte aan grote aantallen plastic potjes om uw producten te verpakken?

Geef uw productie een boost met de snelle verpakkingsservice van C.M. Packaging. Vlug, vlot en voordelig leveren wij de juiste hoeveelheid plastic verpakkingen. In de hoogste kwaliteit. Zoekt u bijvoorbeeld (veel) meer dan bijvoorbeeld 10.000 plastic potjes?

 • Wij ontwerpen de vorm en de grootte van uw plastic potjes.
 • Wij designen een aantrekkelijk promotioneel Met of zonder In-Mould Label.
 • Wij produceren uw plastic verpakkingen razendsnel.
 • Die we stevig en goed verpakken in kartonnen dozen op pallets. Waardoor we uw producten veilig en op de gewenste tijd kunnen leveren.

Uw producten een boost geven door ze te verpakken met de plastic potjes van C.M. Packaging?

Klik dan hier

Zoekt u plastic verpakkingen op maat gemaakt?

Wij hebben de afgelopen heel veel formaten, soorten en maten plastic verpakkingen gemaakt. Daardoor heeft u bij ons de keuze uit enorm veel standaard plastic potjes.

Maar het kan zijn dat uw ideale plastic verpakking daar niet bij zit. U wilt graag een unieke vorm verpakking? Of u zoekt voor een speciale actie een verpakking met een unieke en originele uitstraling. Misschien hebt u zelf al een unieke verpakkingsvorm ontdekt en wilt u die verpakking op grote schaal gaan gebruiken (maar mist u nog een groothandel die deze hoeveelheid kan produceren).

Is dat een van uw verpakkingswensen? Dan ontwerpen we allereerst samen met u een speciale (plastic) verpakkingsmatrijs. We ontwerpen een verpakking met de volgende kenmerken:

 1. Die opvalt in de schappen van de winkels die uw producten verkopen.
 2. Die uw potentiële klanten ook echt mooi vinden.
 3. Die door de consumenten gepakt en gekocht wordt.
 4. Waar u trots op bent.
 5. Die uw product de uitstraling geeft die past bij uw bedrijf.
 6. Waardoor u een goed imago krijgt.
 7. Die duurzaam is en gerecycled kan worden.

Het grote gemak van een duurzame en professionele groothandel van plastic potjes. Dat is C.M. Packaging!

Meer weten over C.M. Packaging!

Plastic potjes met of zonder (schroef)deksel kopen: dat doet u bij C.M. Packaging

Plastic potjes met een schroefdeksel of zonder een deksel bij C.M. Packaging kopen: waarom zou u dat doen?

We maken niet de eerste de beste plastic verpakkingen. We kiezen niet voor de goedkoopste basismaterialen. We produceren niet met de minder-duurzame en minder-sterke kunststofsoorten. Want we maken plastic potjes van eerste klas random polypropyleen en ABS. Waardoor u een plastic verpakking krijgt die uw product beter beschermt dan elke andere plasticsoort. Onze verpakkingen van polypropyleen hebben veel meer glans en de kwaliteit is beter. Zo wordt de levensduur van uw verpakking verlengd. En daardoor verlengt onze kunststof verpakking de levensduur van uw product.

En niet alleen uw verpakking zelf is stevig en bijna niet kapot te krijgen. Dat geldt ook voor de afsluiting van uw plastic verpakking. Van blik of ook van kunststof: u kiest. Deksels die u ook in heel veel verschillende soorten, maten en vormen kunt krijgen.

Maar we leveren deze kwaliteitsverpakkingen ook relatief snel. Wij kunnen elke hoeveelheid in vier tot zes weken bij u leveren. Concurrerende groothandels hebben hiervoor zes tot acht weken nodig. Wij zijn dus bijna twee keer zo snel! Twee keer. En daar zijn we trots op. Hoe dat kan? Dat kunnen we beloven én waarmaken omdat we voor bijna elke branche waaraan we leveren unieke productiemachine hebben.

We zijn trots op ons duurzame verhaal. We gaan voor groen! We maken plastic verpakkingen zo licht mogelijk zonder de kwaliteit te beïnvloeden. We zijn goed in het besparen op energie. En omdat we slim en efficiënt leveren is uw transport ook groen te noemen. En daardoor besparen wij en bespaart u!

Daarom is CM Packaging uw groothandel voor plastic potjes.

Samen verpakken we de toekomst van uw producten!

Verpak ook mijn producten!

 • Nederlands