Plastic potjes

Plastic potjes

Luxe plastic potjes

De plastic potjes van C.M. Packaging zijn kwaliteitspotjes voor alle soorten producten die goed afgesloten moeten worden. Welk product u dus ook verkoopt maakt voor ons niet uit! Wij maken er een plastic verpakking voor. Want onze stevige en luchtdichte kunststof potjes zijn geschikt voor heel veel verschillende producttoepassingen.

Of u nu medicijnen levert aan apotheken of als u gel maakt die u verkoopt aan drogisterijen. Of maakt u appelsap en appelstroop voor supermarkten? Of verkoopt u zout en peper aan de horeca? Misschien levert u wel tabakswaren aan tankstations.

De plastic potjes zijn bij ons t produceren in verschillende soorten kunststof. Zo leveren we met een plastic verpakking de juiste oplossing voor uw verpakkingsvraag. Onze potjes hebben een luxe uitstraling. Ze zijn veilig en kindvriendelijk. Want de deksels of sluitingen kunnen niet té eenvoudig geopend worden. Maar ze zijn zo makkelijk te openen dat uw klanten uw plastic potjes gebruiksvriendelijk vinden.

Ontdek vandaag nog wat C.M. Packaging met plastic verpakkingen voor uw bedrijf kan betekenen. Klik op de knop om contact op te nemen met uw plastic verpakkingsspecialist bij ons in de fabriek.

Klik op deze knop

C.M. Packaging is uw groothandel van plastic potjes

C.M. Packaging is al jaren de Nederlandse groothandel van verpakkingen: van blikmateriaal en kunststof verpakkingen. Voor alle soorten verpakkingen hebben wij eigen productielijnen in Nederland (Dronten om precies te zijn). Voor meerdere soorten plastic verpakkingen hebben wij specifieke productielijnen die deze verpakkingen het hele jaar onafgebroken maken. Bijvoorbeeld verpakkingen met een temper-evident, een plastic potje met een dubbele wand of een cosmetica verpakking.

Zo krijgt u milieuvriendelijke en stevige plastic potjes van ons

Voor de consument lijkt het vaak alsof er geen verschil is tussen verschillende soorten plastic verpakkingen. Maar dat verschil is er wel degelijk. Onze plastic potjes worden voornamelijk uit polypropyleen en ABS gemaakt. Het grote voordeel is dat deze soorten kunststof uw product optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf. En onze plastic verpakkingspotjes zijn ideaal als u wilt dat uw verpakking meerdere keren gebruikt moet

worden. Ten slotte zijn onze potjes van polypropyleen en ABS en eenvoudiger te recyclen. Dat komt omdat dit het allemaal mono-materialen zijn.

Maar heeft u een andere plasticvoorkeur dan polypropyleen en ABS? Zoals een specifieke biologische plasticsoort? Dan is dat altijd mogelijk! We vertellen er heel graag alles over!

Daardoor heeft u heel wat verschillende keuzemogelijkheden in plastic potjes

 • Wilt u plastic potjes met of zonder deksel?
 • Zoekt u een deksel die eenmalig geopend hoeft te worden of zoekt u een verpakking met een hersluitbare of verzegelbare sluiting?
 • Wenst u een enkelwandige of dubbelwandige plastic pot?
 • Beoogt u een potje met of zonder plug? Met een afdekschijf of zonder? En met IHS in de deksel of toch ook zonder?
 • En wilt u plastic potjes met een specifieke schroefdeksel of juist een gewone deksel?
 • Bent u op zoek naar een eenvoudige ‘standaardverpakking’ of wilt u uw eigen producten verpakken in een plastic verpakking die we samen gaan ontwerpen. Bijvoorbeeld omdat u een unieke verpakkingsvorm of afwijkende grootte zoekt?

En leveren wij snel en goed uw plastic potjes

Wij weten dat onze concurrenten gemiddeld zes tot acht weken de tijd nodig hebben om uw verpakkingen te ontwerpen. En daarna ook nog eens te produceren en te leveren. Wij doen hetzelfde. Maar dan doen we er korter over. Wij zorgen namelijk dat gemiddeld binnen vier tot zes weken uw plastic potjes zijn geproduceerd. En dat de potjes bij u op locatie zijn afgeleverd. Vlug en goed. Hoeveel plastic verpakkingen u ook nodig hebt. Wij kunnen het maken!

Terwijl onze plastic verpakkingen uw producten positief promoten

Maar een plastic verpakking is pas af als uw plastic potje er ook mooi uitziet. Want uw verpakking moet opvallen. Consumenten moeten het plastic potje mooi vinden. Ze moeten het herkennen. Ze moeten uitgedaagd worden om uw verpakking te pakken. Zodat ze voor uw product kiezen.

Ontwerp en kwaliteit gaan hand in hand. En bij ons bent u verzekerd van Nederlandse kwaliteit en een Nederlands ontwerp. Door verpakkingsdesigners die uw markt kennen.

Uw product moet in een heel speciale vorm verpakt worden. Uw plastic verpakking moet een uniek (kleuren)design hebben. En u bent op zoek naar een afwijkende verpakkingsgrootte. Misschien zoekt u juist wel een eenvoudige en simpele verpakking. Elke verpakkingswens is te ontwerpen. Maar de kans is ook al heel groot dat uw ideale plastic potje al door ons is gemaakt. Een andere wikkel of etiket eromheen en het is úw verpakking.

We kunnen het eigenlijk in één alinea samenvatten: verkoopt u levensmiddelen zoals kruiden of maakt u spuitbussen voor olie of vet? Of maakt u producten die daar helemaal niets mee te maken hebben. Zoals crèmepjes, zalfjes of pilletjes? Misschien voorziet u de markt van verf. Welk product u ook heeft: laat u zich inspireren door de verschillende kunststof verpakkingen die we al gemaakt hebben. En laat uw plastic verpakkingen door C.M. Packaging ontwerpen en fabriceren.

C.M. Packaging maakt van uw verpakkingsdroom uw droomverpakking.

Ontdek hoe we dat doen

Dé leverancier van Nederlands verpakkingsmateriaal

Veel verpakkingsleveranciers hebben een groot assortiment aan standaardverpakkingen die ze aan u leveren. Vaak zelfs uit voorraad. Veel plastic verpakkingen zijn standaard leverbaar.

 • Maar zit daar net niet de juiste maat of model tussen?
 • Leveren ze die niet met de juiste sluiting die u op uw plastic potten wilt?
 • Kunnen ze die niet in de juiste (kleine) hoeveelheid leveren?
 • En ook niet in de juiste kleur die u zoekt?
 • Terwijl dat niet exact lukt op het moment dat u de plastic verpakkingen nodig heeft?
 • En zijn die productiekosten eigenlijk net iets te hoog?

Dan zit u goed bij C.M. Packaging!

Het begint met een verpakkingsidee. Wij ontwerpen het plastic potje. De verpakkingen worden geproduceerd. En bedrukt zoals u wilt. En geleverd op de juiste plek.

De beste plastic verpakking voor mijn product

Wilt u een praktische en stevige plastic verpakking die u ook nog eens mooi kunt presenteren?

Wilt u weten wat die plastic potjes u gaan kosten? De beste plastic verpakkingsoplossingen voor uw product en bedrijf ontdekt u bij C.M. Packaging! Vertel uw verpakkingsvraag en wij geven het verpakkingsantwoord.

Klik voor een verpakkingsofferte!

 • Nederlands