Promotioneel blik voor finale Red Bull BC One.

C.M. Packaging heeft voor Red Bull een hoogwaardig promotioneel blik met preeg mogen maken ter ere van de Wereldfinale BC One in Zürich in 2018. Het blik fungeert als promotionele om verpakking waar onder andere een 5-tal blikjes Red Bull in verpakt werden en een aantal gadgets.

De opdracht was om een nieuw blik te creëren in een aantrekkelijk decor waarin verschillende aspecten van de danswedstrijd in verwerkt zijn, maar de levertijd van de blikken bij start van het project was erg kort. Tevens wilde de klant een bedrukt deksel inclusief een hoogwaardige en complexe preeg, die nog ontwikkeld moest worden. Deze uitdaging is C.M. Packaging voor 100% aangegaan en binnen 6 weken naar order en vrijgave van het design zijn de blikken geleverd. Uiteraard naar volle tevredenheid van de klant!

Door deze actie zal het blik in verschillende huishoudens over de hele wereld als souvenir te vinden zijn en zal dit langdurige blijvende promotie geven voor Red Bull. De reden is dat dit blik zeer waarschijnlijk wordt hergebruikt om spullen in te bewaren.

Hiermee zijn de 2 grootste voordelen van blik wederom bewezen! De blijvende promotionele waarde voor de klant/merk en een 2e leven voor de verpakking! Daarom zijn blikverpakkingen een ultiem marketinginstrument en toepasbaas voor ontelbare producten. Tevens is blik de meest duurzame verpakkingsoplossing, wanneer het wel weggegooid wordt.

Voor meer informatie omtrent deze verpakking of wat C.M. Packaging voor u kan betekenen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons.

Doe dit via ons contactformulier of bel ons op + 31 525 681 141.