Promotionele snoepverpakking voor Katja Fassin!

CM Packaging heeft voor zijn klant Katja Fassin twee promotionele bewaarblikken ontworpen en geproduceerd voor hun heerlijke Biggetjes en Apekoppen snoep. Deze zijn wederom in een actieperiode ingezet in de Nederlandse retail. De blikken zijn uiteraard weer in een nieuw decor bevatten 500 gram van de alom bekende en geliefde snoepjes die ook volledig vegetarisch zijn!

De briefing was om een kwalitatief hoogwaardig blik te maken dat aan het totale eisenpakket voldeed. Maar wat zeker ook een lage kostprijs moest hebben. Na enkele gesprekken zaten de klant en CM Packaging op 1 lijn. Hierna is er binnen 5 weken een totaal nieuwe verpakking ontworpen, geproduceerd en geleverd.

Vanwege de duurzaamheid die hoog in het vaandel staat en de reclame waarde van een mooi stevig blik, heeft het merk blijvende promotie in de Nederlandse huishoudens. Want men zal uiteraard de snoepjes in het blik bewaren. Verder worden het naderhand ook vaak bewaarblikken voor potloden, stiften of ander speelgerei van kinderen. Na de succesvolle eerste actie begin 2017 is er sindsdien elk jaar nog minimaal 1 actie gedaan, vaak zelfs 2. Waarvoor altijd nieuwe decors ontworpen zijn. We kunnen met recht zeggen dat er een succesvolle samenwerking tussen de Katja Fassin en CM Packaging ontstaan is. Hier zijn wij uiteraard erg trots op!

Voor meer informatie omtrent deze verpakking of wat CM Packaging voor u zou kunnen betekenen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons.

Doe dit via ons contactformulier op onze website of bel ons op + 31 525 681 141 en vraag naar de verkoopafdeling. Wij zullen jullie uitgebreid te woord staan en kunnen helpen met jullie verpakkingsvraag!

Katja snoepblikken

Katja snoepblikken

Katja snoepblikken