Verpakkingen groothandel

Verpakkingen groothandel

Wij zijn een fabriek en leverancier die zich groothandel noemt van verpakkingen

U bent een specialist in uw vak. U maakt de lekkerste chocolade. U maakt de beste medicijnen. U verkoopt de meest luxe boter. Wat u ook maakt of produceert: u levert het beste product voor de consument. En uw product verdient daarom de beste verpakking. Omdat u wilt dat uw product vers blijft. Of om de reden dat uw product droog moet blijven. Misschien wilt u wel dat de chemische geur van uw producten door consumenten niet geroken wordt. Thuis niet en in de winkel niet. Of moet uw product luchtdicht en/of lichtdicht zijn zodat uw product dan heel lang bewaard kan blijven?

Dan is C.M. Packaging úw specialistische groothandel van verpakkingsmateriaal. Net zoals u zich specialist of groothandel van uw producten noemt. Want al uw vereisten aan een verpakking kunnen met behulp van een verpakking van kunststof of van blik gemaakt worden. En dan komt C.M. Packaging als groothandel van verpakkingen in beeld.

Uw product is nog maar vier stappen verwijderd van onze verpakkingen:

  • Stap 1: u vraagt een verpakkingsofferte aan.
  • Stap 2: u dient een ontwerp in: de vorm en grootte van uw verpakking. Of u vertelt uw verpakkingswensen en verpakkingseisen. Dan gaan wij creatief nadenken en ontwerpen.
  • Stap 3: u vertelt ons welke eigenschappen en specificaties uw verpakkingen moeten hebben. En u vertelt ons of u een deksel wilt. En zo ja of u een deksel wilt waarvan de consument die sluiting helemaal opnieuw kan sluiten. Of dat de deksel maar een keer open hoeft.
  • Stap 4: wij produceren en leveren binnen vier tot zes weken uw verpakkingen.

Vraag een offerte aan!

C.M. Packaging is úw groothandel van verpakkingsmateriaal.

Ik ben op zoek naar een groothandel van blikverpakkingen

Het blik is de eerste verpakking dat aan uw verpakkingswensen voldoet. Bijvoorbeeld als u de volgende blikken zoekt:

Cilindrische blikken

Een huis moet geschilderd en gelakt worden. Daarvoor maakt u verf of lak. Of u zoekt een bewaardoosje voor pilletjes. Een blikken doosje die niet meteen in de prullenbak verdwijnt. Die maken we al.

Vloeistofblikken

Natte producten moeten nat blijven. U verkoopt bijvoorbeeld limonade. Of u levert kruipolie. Dan heeft u een blikken verpakking met een kunststof spuitdop nodig. Die hebben we al vaak genoeg geproduceerd.

Voedselblikken

U maakt de heerlijkste appelstroop of de lekkerste snoepjes. Verkoopt u biologisch en duurzaam vlees? Misschien wel voor dieren in plaats van voor mensen. Die appelstroop of dat vlees moet dan vers blijven. Lucht, licht en water mogen niet met het vlees in aanraking komen. En dat lukt met onze blikverpakkingen.

Óf ik ben op zoek naar een groothandel van kunststof verpakkingen

Dan zit u goed. Want kunststof is het tweede materiaal dat voldoet aan uw verpakkingswensen. Bijvoorbeeld als u haargel verkoopt. Of gezichtscrème of andere zalfjes.

Verpakkingsinformatie aanvragen

Waarom is C.M. Packaging uw verpakkingsspecialist?

In Nederland zijn er heel wat groothandels die blikken of kunststof verpakkingen leveren.

Wij ontwikkelen zelf de verpakking van uw product

C.M. Packaging is een 100% Nederlandse verpakkingsgroothandel. Vanaf stap één is uw verpakking in veilige Nederlandse handen. Dat betekent niet alleen dat uw verpakking geproduceerd wordt op één van onze achttien productielijnen voor blikproducten of onze 22 spuitgiet productielijnen voor kunststof verpakkingen.

We ontwikkelen eerst een verpakking voordat we uw verpakking maken. Een vaste vorm die u al gebruikt of die wij al produceren. Óf een unieke en nog niet bestaande verpakking. Kijkt u maar eens welke leuke en unieke vormen en maten we al gedesigned hebben. Zoals een unieke blikken driehoekverpakking voor de KLM, een beschermverpakking die je makkelijk in de zak steekt voor Tutti Frutti of een afwijkend drankblikje.

Ons team van gekwalificeerde verpakkingsdeskundigen staat klaar om uw verpakkingsvragen te beantwoorden in een verpakkingsontwerp.

We leveren uw verpakkingen sneller

Elke productielijn van C.M. Packaging heeft zijn eigen specialisme. De cacaoverpakkingen worden bijvoorbeeld op een andere lijn gemaakt dan de verpakking voor uw zalf.

Mede daarom zijn we snel. Sneller dan concurrenten. Wij kunnen uw verpakkingsvraag bij bestaande producten binnen vier tot zes weken volledig beantwoorden. Terwijl concurrenten daar acht tot zelfs twaalf weken voor nodig hebben. Hoe groot uw verpakkingsprobleem ook is. Oftewel: hoeveel blikken of kunststof verpakkingen u ook nodig heeft. Kunnen wij dat maken?

Profiteer ook van de korte levertijden van C.M. Packaging!

Verpakkingen promotioneel bedrukken

Mond-tot-mondreclame is nog altijd de beste promotie van uw product. En het design van uw verpakking is de sleutel van het succes van mond-tot-mondreclame. We maken daarom niet zomaar verpakkingen. Nee! We denken tijdens de ontwikkelingsfase al na over de vraag: hoe kunnen wij er met uw verpakkingen voor zorgen dat uw producten beter verkocht worden? Zo zorgen onze verpakkingen ervoor dat uw producten:

  1. Door de consument herkend worden.
  2. Er fancy uitzien.
  3. Opvallen in het winkelschap.
  4. In het winkelkarretje terechtkomen.

En dat lukt ons samen!

Dus bent u op zoek naar een mooie en goedverkopende promotionele verpakking? Dan weet u waar u moet zijn…

C.M. Packaging is uw duurzame en milieuvriendelijke verpakkingsgroothandel

Blik is het meest duurzame verpakkingsmiddel van de wereld. Blik kan oneindig gerecycled worden. Het is het perfecte antwoord op de Nederlandse verscultuur.

Maar ook proberen we in onze eigen fabriek bewust en slim om te gaan met energie. Zodat onze productie een zo laag mogelijke invloed heeft op het milieu en de natuur.

We vatten ons aanbod in een zin samen: bent u op zoek naar een blikverpakking, kunststofverpakking, blikken sluiting of kunststofsluiting? Dan moet u bij C.M. Packaging zijn.

Contact opnemen

  • Nederlands