Verpakkingsbedrijf

Verpakkingsbedrijf

Wij leveren het beste verpakkingsmateriaal voor uw bedrijf

Als het goed is begrijpen wij dat u op zoek bent naar een verpakkingsbedrijf voor uw producten. Of u nu voedsel verkoopt of non-food producten: wij verpakken alles. Van sardientjes naar make-up tot kattenvoer. In blik of in kunststof of een hybride combinatie van blik en kunststof.

Bent u op zoek naar de beste bedrukte verpakkingen of onbedrukte verpakkingen voor uw bedrijf? Zoekt u grote verpakkingen of kleine verpakkingen? Heeft u voedselverpakkingen of non-food verpakkingen nodig? Bent u niet alleen op zoek naar gewone ‘saaie’ verpakkingen maar ook naar een verpakkingsproducent die meedenkt met het design van uw verpakkingen? Kijkt u rond naar éénmalige of hersluitbare verpakkingen?

Wat uw verpakkingswens ook is: wij realiseren die. Ontdek vandaag nog hoe wij dit doen.

Vraag naar de mogelijkheden

C.M. Packaging is dé Nederlandse groothandel van verpakkingsmateriaal

C.M. Packaging is sinds 1995 actief in de verpakkingsbranche. Gevestigd in Dronten zijn we hét Nederlandse verpakkingsbedrijf. Van ontwikkeling en innovatie tot productie en logistiek: alles wat met uw verpakkingen te maken heeft doen we in Nederland. Daarom durven we te zeggen dat we de beste verpakkingsleverancier voor uw bedrijf in Nederland zijn.

De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in duurzame verpakkingen. We zijn gespecialiseerd in blikken verpakkingen. Daarnaast leveren we ook een andere type verpakking als alternatief op blikken verpakkingen, namelijk: kunststof verpakkingen.

Wij ontwikkelen, produceren en bedrukken uw verpakkingen. We doen dus meer dan alleen grijze blikken maken.

Blikken verpakkingen

Een blik staat synoniem voor duurzaam verpakken. Duurzamer gaat u niet vinden. Want een blik is volledig recyclebaar. En in Europa lukt het ons om ongeveer 79% van onze blikken te recyclen. Zodat een nieuw blik uit oud blik en afvalblik ontstaat. Hoe milieuvriendelijk is dat? En hoe economisch is het als we dit afval generaties lang opnieuw kunnen gebruiken?

Maar blikken hebben ook het voordeel dat ze volledig luchtdicht af te sluiten zijn. Zo behoudt u de kwaliteit en eventueel de houdbaarheid van uw producten.

Blikken verpakkingen zijn geschikt voor elk product. Of het nu om voedsel gaat of niet.

Blikken verpakking van voeding

C.M. Packaging heeft de afgelopen jaren een niet te tellen hoeveelheid blikken voor voedselproducten gemaakt. Daardoor weten we hoe we efficiënt uw verpakkingen moeten maken. We denken na over effectiviteit. We weten om te gaan met de ingewikkelde en strenge Nederlandse en Europese blikregels.

De afgelopen jaren hebben we blikken verpakkingen gemaakt voor vooral de volgende voedselproducten. Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan huisdierenvoeding. En aan:

Staat uw voedselcategorie er al tussen?

Blikken verpakking van non-food

Maakt u chemische producten, medische producten, health en beauty producten, verwerkt u zaden of bent u op zoek naar het perfecte promotiedesign van uw producten? Onze blikken verpakkingen zijn het perfecte antwoord als u op zoek bent naar een oplossing van een van deze producten.

Kunststof verpakkingen

Kunststof is ook een geschikt verpakkingsmateriaal voor voedsel, de industrie en cosmetische verpakkingen. C.M. Packaging is ook uw groothandel van alle soorten en maten kunststofverpakkingen. Net als blik is kunststof uitermate geschikt voor zowel voedselproducten en niet voedsel gerelateerde artikelen.

Een kunststof verpakking is lichter dan een blikken verpakking. Kunststof is wel minder duurzaam dan blik. Maar een kunststof verpakking is goedkoper en kan in sommige gevallen een betere toepasbaarheid hebben voor uw product. De mogelijkheden van uw kunststof verpakkingen zijn groter dan bij glas of karton: er zijn meer veel vormen mogelijk.

En het mooie aan een kunststof verpakking is dat het net als een blikken verpakking volledig gerecycled kan worden.

Daarnaast maken we ook kunststof verpakkingscomponenten. Denk bijvoorbeeld aan de strooier van uw kruidenblikje of de dop van uw spuitbus.

Bent u op zoek naar een bepaald model kunststof pot of andere kunststofverpakking?

Omschrijf uw verpakkingswensen. Vertel over uw ideale verpakkingsvorm. Laat ons het aantal blikken of kunststof verpakkingen weten wat u nodig heeft, dan gaan wij voor u aan de slag!

Klik hier voor uw verpakkingswensen

Hybride verpakkingen

Een van de innovatieve verpakkingsinnovaties van C.M. Packaging is de hybride verpakking. Dit is een kindveilige verpakking van blik, ontworpen met en voor Cannadips. De buitenkant van de verpakking bestaat volledig uit metaal. Maar de sluitende onderdelen van de verpakking zijn gemaakt van kunststof. Inclusief een perfecte promotie. Een oplossende verpakking die uw producten net als een volledig blikken verpakking beschermt tegen uitdroging en andere invloeden die van buitenaf uw producten kunnen beschadigen.

Bent u op zoek naar verpakkingsspecialisten?

Bij C.M. Packaging gaan kwaliteit, snelheid én flexibiliteit hand in hand. Al sinds 1995 zijn wij als verpakkingsbedrijf ervaren in blikken en kunststof verpakkingen.

Dit zijn de voordelen om verpakkingen bij C.M. Packaging te kopen:

Ons bedrijf bestaat uit echte Nederlandse aanpakkers die in onze Nederlandse fabriek werken. In Dronten hebben wij eigen productielijnen staan. Ook hebben wij alles logistiek op orde. Daarom kunnen wij garanderen dat uw verpakkingen binnen vier tot zes weken bij uw bedrijf op de stoep staan. Sneller dan concurrenten die er ongeveer acht tot twaalf weken over doen. We zijn dus bijna twee keer zo snel!

Daarnaast zijn wij marketingtechnisch geslepen. We hebben creatieve verpakkingsbreinen die nadenken over het design van uw verpakkingen. Want wij denken graag mee met de promotie van uw blikken of kunststoffen verpakking. We zorgen dat uw verpakking opvalt. Dat uw merknaam onthouden wordt. En dat uw producten gepakt en gekocht worden.

Veel verpakkingen snel geleverd. Gemaakt met oog voor kwaliteit en naar de designeisen waar Europese consumenten om vragen. Dat is waar wij goed in zijn. Ontdek hoe wij dat voor uw producten doen.

Laat uw ogen openen door een blikken verpakking van C.M. Packaging. Is dat geen reden om contact op te nemen?

Neem hier contact op!

  • Nederlands