Verpakkingsmateriaal food

Verpakkingsmateriaal food

Creatieve en innovatieve blikken en kunststof verpakkingen voor de food industrie

Bent u op zoek naar de beste blikken of kunststof voedselverpakkingen voor uw food? Kijkt u uit naar een (nieuwe) leverancier voor de verpakking van uw levensmiddelen? Dat betekent dus dat u werkzaam bent in de voedingsmiddelenindustrie? Terwijl u een (nieuwe) verpakking zoekt? Dan hebben we een match! Wij zoeken geen verpakkingen. Maar hebben ze al wel voor u gevonden in onze fabriek.

Een stukje vlees is niet zomaar een stukje vlees. Kaas is niet ineens kaas. Een specerij is niet even een paar pepers plukken en malen. En koffiebonen brandt u niet zomaar. Diervoeding is ook niet zomaar gemaakt. Daar gaat allemaal veel tijd en werk in zitten.

Hoe verpakt u op dit moment uw levensmiddelen? Is de kwaliteit van uw verpakking gelijk aan de kwaliteit van product? Waar wilt u als bedrijf in de foodbranche de komende jaren gaan staan? Wilt u de kwaliteit van uw product verbeteren? Wilt u uw product duurzamer   maken? En wilt u de verkoop van uw product laten groeien?

Voedselveiligheid is enorm belangrijk. Niet voor niets dat wij ons houden aan voedselwetgeving (daarom zijn we bijvoorbeeld BRC Packaging gecertificeerd). Niet om de wetgeving an sich. Nee we houden ons aan de wetgeving en extra voedselveiligheideisen omdat we kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid belangrijk vinden. En dat ziet u altijd terug in onze voedselverpakking!

C.M. Packaging is uw persoonlijke groothandel van verpakkingsmateriaal voor levensmiddelen

Wij leveren de beste Nederlandse milieuvriendelijke verpakkingen voor uw voedselproducten. Ontdek, voel en zie onze blikken en kunststof verpakkingsmaterialen!

Kies voor de juiste verpakking van uw foodproduct. Kies daarom voor ons. Want wij zijn C.M. Packaging en wij doen alles voor uw verpakking.

Geef de bescherming en de verkoop van uw producten een boost met onze verpakkingen!

Maak hiervoor een afspraak

Veel verpakkingsmateriaal snel geleverd

Ons onderscheidend vermogen is niet alleen het uiterlijk en de kwaliteit van onze verpakkingen. Net als dat duurzaamheid heel belangrijk voor ons is. Maar we zijn uniek snel. Wist u dat wij alle kunststof en blikken verpakkingen in maximaal vier tot zes weken leveren naar order? En dat concurrenten dezelfde blikken en kunststof verpakkingen binnen zes tot twaalf weken kunnen leveren?

Voedselverpakkingen op maat gemaakt

Is uw bedrijf op zoek naar een speciale verpakking voor uw producten? Wij zoeken samen altijd naar de beste blikken en kunststof oplossingen van uw product. We hebben handenvol verschillende opties voor uw verpakkingen klaarstaan. Of bent u juist eens een keer op zoek naar een nieuw en uniek ontwerp? Omdat u vindt dat uw food er nu wel eens een keer anders mag uit zien. Laat u zich bijvoorbeeld eens inspireren door de pepermuntblikjes van KLM of snoepverpakking van Tutti Frutti! Hoe uw verpakking er ook uit komt te zien en welk verpakkingsmateriaal we ook gebruiken: voorop staat altijd de bescherming, de houdbaarheid en de uitstraling van uw product.

Uitgebreide verpakkingsmogelijkheden

U beslist helemaal hoe uw productverpakking eruit komt te zien:

  • Materiaalkeuze: blik of kunststof of een unieke combinatie van blik en kunststof.
  • Vormkeuze: rond, vierkant, ovaal of heel anders: een blik, een bakje of een potje.
  • Grote keuze in formaten.
  • Uitgebreide dekselkeuze: een kunststof deksel, een hersluitbare blikken deksel, een eenmalige Easy-Open-End of een Peel-off sluiting.

Ontdek onze blikken en kunststof of plastic verpakkingsmateriaal

Wij maken verpakkingen voor alle soorten voeding. Al sinds 1995 maken we zelfstandig verpakkingen voor heel veel verschillende levensmiddelen. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende producten:

Maar eigenlijk maakt het soort voedsel niet uit. Of u nu verpakkingsmaterialen zoekt voor uw babyvoeding of voor uw snoep en koek: wij maken (en maakten al) de beste verpakking voor uw producten. Een uniek decor nodig? Dat kan uiteraard! Moet uw verpakking de kou van de koelkast aankunnen of moet uw product met de verpakking opgewarmd kunnen worden in de magnetron of in de oven? Wij geven u verpakkingsadvies op maat!

Verpakkingsadvies ontvangen

De bijdrage van ons verpakkingsmateriaal

We zorgen ervoor dat u meer producten gaat verkopen. Want we produceren niet alleen de vorm en de grootte van uw verpakking. Nee we zijn minstens net zo goed in het bedenken van aantrekkelijke verpakkingen. We maken uw voedselverpakking herkenbaar. Uw verpakking valt op. Uw product wordt uit de schappen gepakt. En blikken worden door consumenten niet zomaar weggegooid. En anders worden ze gerecycled. Zo geeft u uw verpakking altijd een tweede leven. Kortom: u krijgt van ons een verpakking waar uw bedrijf echt trots op is. Zo ziet u uw product met een glimlach in het winkelrek liggen. Dat is een promotieverpakking die voor u werkt.

Wij maken uw voedsel een stukje duurzamer. Want onze blikken en kunststof verpakkingsmaterialen zijn de meest milieuvriendelijke verpakkingen. Ze zijn grotendeels van gerecycled materiaal en ze zijn ook weer opnieuw te recyclen. En uw producten zijn door onze kunststof verpakkingen en blikken eenvoudig en goed beschermd te vervoeren. Dat scheelt transportkosten en transportuitstoot.

Food verpakkingen kopen?

De beste verpakkingen voor de beste en lekkerste producten vindt u bij C.M. Packaging. Bent u op zoek naar kunststof verpakkingen? Heeft u een stevige blikken verpakking nodig of wilt u kennismaken met de nieuwe kunststof en blikken hybride verpakking van C.M. Packaging? Zit hier het juiste verpakkingsmateriaal voor uw voedsel bij dat u zoekt?

Laat het dan weten!

  • Nederlands